GENEL

Pursaklar’da bilimsel çalışmalara kısa bir ara

Pursaklar Belediyesi tarafından geleceğin bilim insanlarının yetiştirildiği Bilim Pursaklar Atölyelerinde ve Deneyap Atölyelerinde eğitim gören öğrenciler, kısa bir sinema arası verdi.

Pursaklar Belediyesi, bilim ve teknolojiye çocukları teşvik etmek amacıyla hizmete ve Geleceğin teknoloji yıldızlarının yetiştirildiği Bilim Pursaklar Atölyelerinde ve Deneyap Atölyelerinde eğitim gören öğrencilere sinema arası verdi.

Bilimsel çalışmaların ardından kısa bir mola veren çocuklara selam veren Başkan Ertuğrul Çetin,  Pursaklar Yaşam Merkezi Sinema Salonunda çocukların sinema keyfine ortak oldu.

‘‘Deneyap ve Bilim Pursaklar öğrencilerimizin, sinema keyfine ortak olduk’’

Geleceğin Türkiye’sine damga vuracak olan dehalar, bir yandan bilimsel çalışmalar yaparken bir yandan da çeşitli etkinliklere katılarak sosyalleşme imkânı bulduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Deneyap ve Bilim Pursaklar öğrencilerimizin, sinema keyfine ortak olduk. Bilimsel çalışmalar yapan öğrencilerimizin eğlenceli aktiviteler yapmalarını da ihmal etmiyoruz. Bir taraftan bilimsel çalışmalar yapıyorlar, diğer taraftan da eğlenceli vakit geçiriyorlar. Geleceğin dünyasına yön verecek olan çocuklarımıza güveniyoruz’’ dedi.

Başa dön tuşu