GENEL

Karaisalı Belediye Meclisinden Yunanlı Vekile Tepki

Başkan Aslan meclisin açılışında yaptığı konuşmada, ”Avrupa Parlamentosunda (AP) Yunanlı vekilin haddini aşarak Türk bayrağımıza karşı gerçekleştirdiği çirkin saldırıyı kınıyorum. Türk bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü bunlar çok iyi bilirler. Bunlar tarihten gelen kinlerini her fırsatta kusmaya devam edeceklerdir. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu ve bunun gibiler hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaklardır. Bir diğer konu ise Elazığ’da yaşanan ve tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem konusudur. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Karaisalı Belediyesi olarak deprem bölgesinde bulunan yetkililerle iletişim halindeyiz. Orada bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının neler olduğunu öğrenerek o yönde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca dün İdlib’te rejim unsurları tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum’ dedi.

Açılış konuşmasının ardından Başkan Aslan, 3 gündem ve 1 gündem dışı maddenin görüşüldüğü toplantının Karaisalı’ya hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Belediye meclisinde görüşülen 4 gündem maddesinden 1’i müdürlüğünden geldiği gibi kabul edilirken diğer 3 madde komisyonlara havale edildi.

Başa dön tuşu