MEDYA

Vahide Perçin’in Hakime Hanım’a hayat vereceği Aldatmak bu akşam başlıyor! Aldatmak dizisi karakterlerini mercek altına alıyoruz

ATV’nin yeni dizisi Aldatmak gümbür gümbür geliyor. Vahide Perçin’in Hakime Hanım rolünü üstlendiği Aldatmak dizisinin karakterlerini mercek altına alıyoruz.

ATV’nin yeni dizisi Aldatmak merakla bekleniyor. Vahide Perçin’in Hakime Hanım karakterine hayat vereceği Aldatmak dizisinin oyuncuları ve karakterleri de araştırılıyor. Sezona yeni dizileri ile hızlı bir başlangıç yapan ATV, Tims&B Productions imzası ile ekrana gelecek olan yeni dizisiyle de adından çok söz ettirecek gibi duruyor. Ercan Kesal, Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Aldatmak dizisi karakterlerini mercek altına aldık. Gelin Aldatmak dizisi konusu ve karakterlerine daha yakından bakalım.

ATV’de bu akşam yepyeni bir dizi daha başlıyor. Yeni sezonda oldukça iddialı dizileri ile rakiplerine meydan okuya ATV, Aldatmak dizisiyle de Bir Zamanlar Çukurova dizisinin eksikliğini tamamlamak istiyor.

Zaten Aldatmak dizisinin başrolünde de Bir Zamanlar Çukurova’nın hanım ağası Vahide Perçin yer alıyor. Vahide Perçin bu defa Hakime Hanım karakteri ile karşımıza çıkıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ile de beklentileri arttıra dizinin senaryosu Yıldız Tunç’a emanet. Heyecanla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu yer alıyor.

Oyuncu kadrosu ile iddiasını daha başlamadan gösteren Aldatmak dizisinde Hakime Güzide, ailesinin içinde hiç farkında olmadığı sorunlarla yüzleşecek. Hem kocasının hem de çocuklarının bambaşka yüzleriyle tanışacak ve bunlarla baş etmeye çalışacak. Gelin Aldatmak dizisinin karakterlerini biraz daha yakından inceleyelim.

GÜZİDE YENERSOY – VAHİDE PERÇİN

Aldatmak dizisinde Vahide Perçin Hakime Güzide Yenersoy karakterine hayat veriyor. Güzide, ailesine düşkün olmasına rağmen Soğuk ama mesafeli biri ve hiçbir zaman bu katı karakterinden ödün vermiyor. Aile Mahkemesi hakimi olan Güzide, adliyede olduğu gibi evde de otoriter bir tutum içerisinde bulunuyor. Tarık ile 30 yıldan bu yana evli olan Güzide, Ozan ve Oylum ismindeki çocuklarına da hiçbir şekilde taviz vermiyor. Güzide’nin hayatı ise bir tesadüf eseri doğru sandığı tüm gerçeklerin yalan olduğunu öğrenmesi ile birlikte değişiyor.

ALİ SEZAİ OKUYAN – ERCAN KESAL

Usta oyuncu Ercan Kesal aldatmak dizisinde Ali Sezai okuyan isimli bir avukata veriyor. Ankara’da ve Nevşehir’de hukuk büroları bulunan Avukat Sezai, edebiyata ve şiire son derece düşkün olması ile dikkat çekiyor. İki çocuğu bulunan Avukat Sezai eşiyle ayrı yaşıyor. Sezai aynı zamanda Güzide ve Tarık ile okuldan arkadaş. 30 yıl aradan sonra Sezai ve Güzide’nin Yolları yeniden kesişiyor.

TARIK YENERSOY – MUSTAFA UĞURLU

Mustafa Uğurlu’nun hayat verdiği Tarık yenersoy ise kendi hukuk bürolarına sahip olan ve işinde son derece başarılı bir avukat. Güzide’nin eşi olan Tarık, ilişkilerinde Herhangi bir sorun yaşamasalar bile yıllardır eşinin katı tutumu nedeniyle rahatsız. 30 yıllık evliliğin sonunda Tarık’ın sakladığı büyük sır patlaması ile birlikte tüm yenersoy ve ailesinin hayatı değişecek.

OLTAN KAŞİFOĞLU – CEM BENDER

Aldatmak gecesinde Cem Bender ise Oltan Kaşifoğlu karakterine hayat veriyor. Kendine ait bir inşaat şirketi bulunan Oltan, Tarık’ın Hem arkadaşı hem de etkilidir. Aynı zamanda Tarık’ın akıl hocası görevini üstlenmektedir. Eski usul bir iş insanı olan Oltan kanunsuz işler yapmaktan geri durmaz ve zor duruma düşen insanları da kurtarmaktan çekinmez.

OZAN YENERSOY – YUSUF ÇİM

Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim aldatmak dizisinde Tarık ve Güzide’nin oğulları Ozan’a Hayat veriyor. Ozan genç bir inşaat mühendisi ancak çalışmaktan son derece şikayetçi nokta sürekli zengin ve lüks bir hayat hayali olan Ozan her şeyin en iyisini yaşamak istiyor. Kolay yoldan bunları elde etmek isteyen Ozan başına büyük dertler açıyor.

TOLGA KAŞİFOĞLU – CANER ŞAHİN

Canan Şahin ise aldatmak dizisinde Oltan’ın oğlu Tolga karakterine Hayat veriyor. kendisine ait bir start-up şirketi bulunan perga, güvenlik yazılımları konusunda uzman ve aynı zamanda yeni nesil bir iş insanıdır. Yaptığı İşten çok para kazanan ve bunu da güzelce harcayan Tolga iyi bir iş hayatı olmasına rağmen özel hayatında Aradığı mutluluğu bulamıyor. Ancak Tolga’nın karşısına gerçek aşk sonunda çıkıyor ve hayatı baştan sona değişiyor.

OYLUM YENERSOY – FEYZA SEVİL GÜNGÖR

Genç oyuncu Feyza Sevil Güngör ise Güzide ve Tarık’ın kızları Oylum Yenersoy’a Hayat veriyor. Hayat dolu enerjik bir kız olan Oylum, ailesinin baskıları ve ısrarları üzerine tıp fakültesine giriyor ancak onun hayali dansçı olmak. Ailesinden her şeyi saklayan Oylum bir süre sonra Hayallerinden peşinden gitmeye karar veriyor ve okuldan atılıyor.

YEŞİM DENİZEREN – ASENA GİRİŞKEN

Asena girişken, Yeşim Denizeren karakterine Hayat veriyor. Liseyi terk eden ve küçük bir kasabada büyüyen Yeşim, 5 yaşındaki kıza Öykü ile birlikte yaşıyor. Yeşim de aynı düzeyde gibi hayatındaki bütün yılanlardan habersiz şekilde yaşıyor.

Başa dön tuşu