YÜREĞİR

Adana’da eski kocası tarafından öldürülen kadının ailesi bir an önce cezalandırılmasını istiyor

Adana'da 1 Eylül tarihinde meydana gelen olayda Şermin sarı isimli kadın eski kocası tarafından önce darp edilmiş ardından da başına taşla vurularak öldürülmüştü. Kızlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan aile zanlının bir an önce cezasını bulmasını istiyor.

Adana’nın Merkez Yüreğir ilçesinde 1 Eylül tarihinde meydana gelen olayda Şermin Sarı isimli 33 yaşındaki kadın 2 yıl önce boşandığı ancak bir süredir yeniden birlikte yaşamaya başladığı eski kocası tarafından başına taşla vurularak öldürülmüştü. Öldürülen kadının babası Cumali, gazetecilere yaptığı açıklamada kızının 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik sebebiyle katil zanlısından boşandığını söyledi.

5 ay önce yeniden birlikte yaşamaya başlamışlar

Cumali Sarı açıklamasında kızının arada çocukları olduğu için 5 ay önce kocası ile yeniden İmam nikahlı olarak bir arada yaşamaya başladığını belirtti. Kendilerinin de torunlarını düşünerek barışmaya karşı çıkmadıklarını söyleyen baba, kızı ve eski damadını Bu süre içinde yine anlaşamadığını ve Ayrılık kararı aldığını dile getirdi.

Katil zanlısı eski damadının hak ettiği cezayı bulmasını İstediğini söyleyen baba, “Bizim yüreğimizi yaktı. Allah kendini bildiği gibi yapsın.” dedi.

Anne gözyaşlarına boğuldu

Gazetecilere açıklama yapan anne durdu sarı ise kızının evli olduğu süre boyunca çoğu zaman tartışmaya Baran kavgalar yaşadığını belirterek yuvalarının bozulmaması sorunlarının babalarından ayrı kalmaması için çoğu defa araya girdiklerini söyledi. Kızının eşinden şiddet ve tehdit aldığını söyleyen anne, “Herkes ayrılabilir. O da insan gibi ayrılıp gitseydi. Kızımı kendi haline bıraksaydı. Eski damadım çocuklarıyla da ilgilenmiyordu. Sürekli şiddetli kavgaları oluyordu ve kızıma tehditlerde bulunuyordu. Kızıma, ‘Çocuklarının babasıdır, evlatlarının hatırına hep alttan al.’ diyordum. Evladım ve torunlarımı düşündüğüm için bunu yaptım, ama o gidip kızımı öldürdü. Yüreğim yandı. İki torunumu annesiz bıraktı.” dedi.

Başa dön tuşu