MEDYA

Benim Adım Farah Dizisi Konusu Ne? Oyuncuları Kim? Ne Zaman Başlıyor? Hangi Kanalda?

Aslı Enver'in başrolünde yer alacağı yeni dizi Benim Adım Farah ne zaman başlıyor? Benim Adım Farah konusu ne? Benim Adım Farah oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni dizilerden haberler gelmeye başladı. Onlardan biri de uzun zamandır ekranda yer almayan Aslı Enver’in merakla beklenen dizisi Benim Adım Farah

Aslı Enver’in başrolünü oynayacağı Benim Adım Farah dizisinin oyuncu seçimleri hızlandı. Dizinin kadrosunda iki önemli isim katıldı. Yapımcılığını O3 Medya’nın yaptığı The Cleaning Lady adlı diziden uyarlanan Benim Adım Farah dizisinde yeni gelişmeler yaşandı.

Benim Adım Farah dizisinin konusu ne? Benim Adım Farah oyuncuları kim? Benim Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor? Benim Adım Farah dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Aslı Enver’i görebileceğimiz Benim Adım Farah dizisinden haberler gelmeye başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda iki önemli oyuncu katıldı. Benim Adım Farah dizisine Ali Sürmeli ve Fırat Tanış gibi usta oyuncular katıldı.

Son olarak Aziz dizsinde hayran bırakan Fırat Tanış bu sezon özellikle dijitalde de yer aldığı projelerle büyük beğeni toplamıştı. Tanış Benim Adım Farah dizisinde yine oldukça dikkat çekici bir karakter yaratacak.

Peki Benim Adım Farah konusu ne?

Benim Adım Farah dizisinde oğlunun tedavisi için mafyanın temizlikçisi olmak zorunda kalan bir doktorun hikayesi anlatılacak.

Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturacağı dizi Fox’un iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Başa dön tuşu