SARIÇAM

Başarılı ve uyumlu çalışmanın ödülünü farklı kazanarak aldık

Başkan Bilal Uludağ, “Başarılı ve uyumlu bir çalışma sonucunda Sarıçamlı hemşerilerimiz bizi yeniden bu göreve layık gördüler.  Vermiş olduğunuz destek nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Sarıçam’da Cumhur İttifakı, merkezde en yüksek oy oranıyla seçimi kazandı. Kazanan Sarıçam oldu, Sarıçamlı oldu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ak Parti sarıçam İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, her iki ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, bazı meclis üyeleri ile partililer katıldı. Başkan Uludağ,  AK Parti teşkilatına seçim çalışmaları sürecinde kendilerine vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür ederek, Başkan Emrah Ceylan ve ekibine birer çiçek takdim etti.

Ziyarette konuşan Uludağ, “31 Mart’ta yapılan yerel seçimde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin verdikleri karar ile oluşan Cumhur İttifakını temsilen Sarıçam’da gayet uyumlu bir şekilde çalışmalar yürüttük. Bu ittifak ile verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdik.  Ben bir kez daha Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan ve ekibine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bize bu yolda emek verenlere ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhur İttifakımızın Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ’a önümüzdeki 5 yıllık sürede görevinde başarılar diliyorum. Bizler Sarıçam’da Cumhur İttifakı ruhuna uygun ve uyumlu bir şekilde çalışma yürüttük ve ödülünü de aldık.  Seçim çalışmalarında sahada her zaman yanımızda olan partililerime de teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu