GENEL

Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı! Starbucks zamlı kahve fiyatları listesi

Türkiye’de çok sayıda şubesi bulunan Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı. 500’den fazla şubeyle Türkiye’de hizmet veren Starbucks zamlı kahve fiyatlarını paylaştı. Starbucks’ın kahve fiyatlarına yaptığı zam sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Özellikle Pumpkin Spice Latte’nin en küçük boyunun 40 lira olması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Starbucks kahve fiyatlarına gelen zam sosyal medyanın gündeminde. Türkiye’de 5002den fazla şubesi olan Starbucks, ürünlerine yüzde 23 oranında zam yaptı. Starbucks’ın kahve fiyatlarına yaptığı zammın ardından özellikle Spice Latte’nin en küçük boyunun 40 lira olması sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu. İşte Starbucks kahve fiyatlarına gelen zammın ardından güncel kahve fiyatları listesi ve tüm detaylar…

STARBUCKS’TAN KAHVE FİYATLARINA YÜZDE 23 ZAM

Türkiye’de 500’den fazla şubesi bulunan ve özellikle gençlerin kahve için ilk tercihlerinden biri olan Starbucks, ürünlerine yaptığı yüzde 23 oranındaki zamla gündemde. Türkiye’de ürünlerine yüzde 23 oranında zam yapan Starbucks’ın zam haberinin ardından güncel kahve fiyatları araştırılmaya başlandı.

STARBUCKS ZAMLI KAHVE FİYATLARI

Starbucks’ın yaptığı son zammın ardından fiyatlar şu şekilde güncellendi;

Short Filtre Kahve: 20 TL

Tall Filtre Kahve: 22 TL

Americano: 26 TL

Latte: 29 TL

White Chocolate Mocha: 40 TL

Cool Lime: 37 TL

Caramel Frappuccino: 39 TL

Java Chip Frappuccino: 39 TL

Pumpkin Spice Latte (En küçük boy): 40 TL

Başa dön tuşu