GENEL

DEVLETİMİZ YARALARI BİR, BİR SARIYOR

Başkan Kurt Deprem Bölgesinde devletimiz her türlü tedbirleri aldığını yaraların sarılması konusunda tüm gayretleri göstermektedir ve    "İhtiyaç duyulan her türlü personel, araç, gereç ve teçhizat çok kısa sürede deprem bölgesine ulaştırılmıştır. Hem arama ve kurtarma çalışmaları hem yaralıların tahliyesi ve tedavisi hem de evleri yıkılan vatandaşlarımızın iaşe, ibatesi konusunda gereken tüm tedbirler süratle alınmıştır ve almaya devam etmektedir dedi.

 

DEVLETİMİZ YARALARI SARIYOR

 Başkan Ünal Kurt devletimiz  "İhtiyaç duyulan her türlü personel, araç, gereç ve teçhizat çok kısa sürede deprem bölgesine ulaşarak halen  7/24 mesai gözetmeden Hem arama ve kurtarma çalışmaları hem yaralıların tahliyesi ve tedavisi hem de evleri yıkılan vatandaşlarımızın iaşe, ibatesi konusunda gereken tüm tedbirler süratle alınmıştır ve almaya devam ediyor dedi.

 

DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

Kızılay, gerek AFAD yoğun bir çalışmayla zaten imkanlarını seferber etmiş durumda. Kış günü evleri yıkılan veya hasar gören vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için her türlü çabayı gösterildiğini ifade eden başkan kurt  Ülkemiz bu büyük felaketin yaralarını birlik, beraberlik ve kenetlenme içinde yaralar sarılırken Kızılay ile Afad’ın bölgede çadırların yanı sıra gıda maddelerin in’de bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını bu konuda millet olarak   7'den 70'e tüm fertlerinin deprem bölgesindeki kardeşleriyle sergilediği her türlü dayanışma bizim kardeşliğimizi bir kez daha ortaya koyuyor dedi.

 

Başa dön tuşu