SPOR

Adana Demirspor Galatasaray maçının hakemi kim? Adana Demirspor Galatasaray maçını kim yönetecek?

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Adanalı taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla bekleyen maçla ilgili merak edilen detaylar var. Peki, Adana Demirspor Galatasaray maçının hakemi kim?

Spor Toto Süper Lig’in flaş ekiplerinden Adana Demirspor 8. haftada Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Kendi evinde Galatasaray’ı ağırlayacak olan Adana Demirspor’un maçını yönetecek hakem taraftarlar tarafından da merak ediliyor. Peki, Adana Demirspor Galatasaray maçı hakemi kim? Adana Demirspor Galatasaray maçını kim Yönetecek?

Adana Demirspor Galatasaray maçını kim yönetecek?

Süper Lig’de gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor bu hafta Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Adanalı taraftarların da yakından takip ettiği karşılaşmanın hakemi merak konusu oldu. Adana Demirspor Galatasaray maçını kim yönetecek sorusunun yanıtı araştırılıyor. Adana Demirspor Galatasaray maçını Halil Umut Meler yönetecek.

Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Yeni Adana stadyumunda oynanacak olan Adana Demirspor Galatasaray maçı 1 Ekim Cumartesi günü. Tecrübeli hakem Halil Umut Meler’in düdük çalacağı karşılaşma saat 21’de başlayacak ve bein Sport 1 ekranlarından yayınlanacak.

Adana Demirspor Galatasaray maçı ilk 11’ler

Adana Demirspor: Ertaç, Rakitskiy, Samet, Svensson, Onyekuru, Belhanda, Ndiaye, Yusuf, Rodrigues, Stambouli, Dzyuba

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Emin Bayram, Leo Debois, Torreira, Sergio Oliveira, Yunus Akgün, Mertens, Kerem, Mauro İcardi.

Başa dön tuşu