GENEL

TOKİ başvuru sonucu sorgulama ekranı e-Devlet! TOKİ başvuru numarası sorgulama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesine başvurular devam ederken başvurusunu yapanlar ise başvuru aşamasından sonraki detayları araştırıyor. Başvuru sonucunu öğrenmek isteyenler başvuru sonucu sorgulama ekranı hakkında bilgi arıyor. TOKİ sosyal konut projesinde başvuru sorgulama ekranı ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Ayrıca sosyal konut projesi başvurularının ne zaman sona ereceği de merakla araştırılan bir diğer konu.

TOKİ sosyal konut projesi 81 ilden binlerce vatandaş tarafından ilgi gördü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı sosyal konut projesi ile dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olabilecek. Projeye başvuru sürecinde merak edilen pek çok detay bulunuyor. Bunlardan biri başvuru sonuçlarının sorgulanması ile ilgili. Peki, TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman bitiyor? TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? TOKİ başvuru numarası sorgulama nasıl, nereden yapılır? İşte tüm merak edilenler…

BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTİYOR?

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan TOKİ sosyal konut projesine başvurular devam ediyor. 14 Eylül 2022 tarihinde başlayan TOKİ başvuruları 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. TOKİ başvuruları e-Devlet, Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri üzerinden alınmaktadır.

TOKİ BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI

TOKİ sosyal konut projesine başvurusunu yapan vatandaşlar başvuru durumunu nereden ve nasıl sorgulayacaklarını araştırıyor. e-Devlet üzerinden yaptığınız TOKİ başvurusunun ardından ‘Başvuru listesi’ sayfasına tıklayarak başvuru durumunuzu buradan takip edebilirsiniz. Başvurunun sonunda size verilen takip numaranızı kaybetmemelisiniz.

 

Başa dön tuşu