MEDYA

Temizlik işçisi Hamit Karakaya Kıraç konserinde kurtlarını döktü

Dans ederek çalışan ve sosyal medyanın gündemine oturan temizlik işçisi Hamit Karakaya, Kıraç konserinde sahneye çıkarak bir güzel kurtlarını döktü. Aksaray Belediyesi’nde görevli olan temizlik işçisi Hamit Karakaya, ünlü şarkıcı Kıraç’ın konserinde sahnedeki dansıyla dinleyicileri gülümsetti. Karakaya’nın sahnedeki dans performansı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dans ederek çalışan ve sosyal medyanın gündemine oturan temizlik işçisi Hamit Karakaya, Kıraç konserinde sahneye çıkarak bir güzel kurtlarını döktü. Aksaray Belediyesi’nde görevli olan temizlik işçisi Hamit Karakaya, ünlü şarkıcı Kıraç’ın konserinde sahnedeki dansıyla dinleyicileri gülümsetti. Karakaya’nın sahnedeki dans performansı sosyal medyanın gündemine oturdu. Son günlerde sosyal medyada videoları paylaşım rekorları kıran Aksaray Belediyesi’nde görevli olan temizlik işçisi Hamit Karakaya, ünlü şarkıcı Kıraç’ın konserinde sahneye çıkarak muhteşem dans performansını sergiledi. Hamit Karakaya’nın sahnedeki dansı dinleyicileri gülümsetirken sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

DANSIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Aksaray Belediyesi’nde görevli olan temizlik işçisi Hamit Karakaya, çalıştığı esnada denk geldiği bir düğündeki dans performansıyla gündem olmuş ve sosyal medyayı sallamıştı. Hem işini yapan hem de dansını eden Hamit Karakaya, işi esnasında kulaklıkla müzik dinleyerek dans ediyor. Hamit Karakaya’nın bu enerjisi gündem olurken son olarak ünlü şarkıcı Kıraç, günlerdir konuşulan Karakaya’yı sahnesine davet ederek enerji dolu dansını bir kez daha izletti.

KIRAÇ’IN SAHNESİNDE DANS ETTİ

Aksaray’da temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın çalıştığı esnada kulakla müzik dinleyerek dans ettiği pozitif anlar sosyal medyada gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Denk geldiği bir düğündeki dans performansıyla sosyal medyanın gündemine yerleşen Karakaya’nın videoları paylaşım rekorları kırmıştı. Etrafına pozitif enerji saçan ve işini severek yaptığını, dans etmeyi de çok sevdiğini söyleyen Karakaya, ünlü şarkıcı Kıraç’ın sahnesine konuk oldu. Hamit Karakaya’yı sahnesine davet eden Kıraç, o anları sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘Son günlerde hepimizin yüzünde tebessüm ettiren Hamit Karakaya kardeşim bizlerleydi’ notunu ekledi. Hamit Karakaya, sahnedeki pozitif enerjisi ve muhteşem dansıyla dinleyicilerin yüzünü gülümsetti.

Başa dön tuşu