MEDYA

Engür Kalender Gülben Ergen tarafından çöp eve kilitlendiğini iddia etti! Gülben Ergen’den yanıt geldi

Bir dönemin efsane sanatçısı Engür Kalender, çöplerle dolu evde bulunmuş ve kendisini bu eve ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in kilitlediğini iddia etmişti. Kendisini çöp eve Gülben Ergen’in kilitlediğini ve dışarı çıkmasına izin vermediğini söyleyen Kalender’in iddialarına Ergen’den yanıt geldi. Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkındaki iddiayı yanıtladı.

Bir dönemin efsane sanatçısı Engür Kalender, çöplerle dolu evde bulunmuş ve kendisini bu eve ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in kilitlediğini iddia etmişti. Kendisini çöp eve Gülben Ergen’in kilitlediğini ve dışarı çıkmasına izin vermediğini söyleyen Kalender’in iddialarına Ergen’den yanıt geldi. Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkındaki iddiayı yanıtladı. Yıllar önce usta sanatçı İbrahim Tatlıses sayesinde şöhreti yakalayan ve bir döneme damgasını vuran Engür Kalender, uzun bir süredir ortalarda görünmüyordu. Uzun zamandır gözlerden uzak olan Kalender’in çöp evde yaşadığı ortaya çıktı. Çöp evde bulunan Engür Kalender, kendisini bu eve şarkıcı Gülben Ergen’in kilitlediğini iddia etti.

ÇÖP EVE GÜLBEN ERGEN KİLİTLEDİ İDDİASI

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Engür Kalender, uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses sayesinde meşhur olan ve bir döneme damgasını vuran Kalender, çöp evde bulunmuştu. Engür Kalender’in bulunduktan sonra kendisini ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in eve kapattığını iddia etti.

‘ASKERLERİ KAPIDA BEKLİYOR’

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ve çöp evde bulunan Engür Kalender, kendisini bu eve Gülben Ergen’in kapattığını ve dışarı çıkmasına izin vermediğini söylediği iddia edildi. Çöp evden çıkarılan Kalender, Gülben Ergen’in askerlerinin kapıda kırmızı bir kamyonun içinde beklediğini, kendisini bu eve Gülben Ergen’in kilitlediğini ve dışarı çıkmasını istemediğini söylediği öne sürüldü.

GÜLBEN ERGEN’DEN YANIT GELDİ

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimler arasında yer alan şarkıcı Gülben Ergen, hakkındaki iddia ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve ‘Eminim. Kesin doğrudur, anahtar cebimde’ ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu