MEDYA

Kırmızı Oda’nın Delikanlı Sadi’si Erkan Petekkaya “O Kız” dizisinde bambaşka bir karaktere bürünecek! Şimdiden paket paket mendil alın, hüngür hüngür ağlayacağız

Delikanlı Sadi ile tanınan Erkan Petekkaya, bu defa çok ağlatacak! O mafya hallerini tamamen unutun, mendilleri hazırlayın, gözyaşlarına boğulacağız.

Yeni sezonda yeni dizilerin fragmanları yavaş yavaş ortaya çıkarken özellikle bir dizi var ki herkesi hüngür hüngür ağlatacak. Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi karakteriyle hafızalara kazınan Erkan Petekkaya bu defa bambaşka bir rolle geri dönüyor. O Kız dizisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlayan Erkan Petekkaya yetişkin bir erkeğe Hayat verecek ancak zekası beş yaşındaki bir çocuğun ki ile aynı olacak. Erkan Petekkaya’nın yeni rolü herkesi çok duygulandıracak. Şimdiden mendilleri hazırlayın Çünkü yeni sezonda her bölümde ağlatacak dizi geliyor.

Kırmızı Oda’nın Delikanlı Sadi’si Erkan Petekkaya “O Kız” dizisinde bambaşka bir karaktere bürünecek! Şimdiden paket paket mendil alın, hüngür hüngür ağlayacağız

Televizyon kanalları yeni sezona bomba gibi hazırlandı. Birçok kanalda sezon arası veren diziler tek tek ekranlara geri dönmeye başlarken yeni başlayacak olan dizilerin fragmanları peş peşe yayınlandı. O dizilerden biri de O Kız dizisi oldu. Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı o kız dizisi bu sezon çok ağlatacak. Geçtiğimiz sezon masumlar Apartmanı kırmızı oda ve camdaki kız gibi diziler izleyicileri gözyaşlarına bağırırken bu defa o kız dizisi herkesi derinden etkileyecek. O Kız dizisinde delikanlı Sadi karakteriyle hafızalara kazınan Erkan Petekkaya da bu sezon bambaşka bir karakterle karşımıza çıkacak.

O Kız dizisi daha ilk fragmanı ile izleyicileri Ağlatmayı başardı, Erkan Petekkaya bu defa çok başka

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan o kız dizisi daha ilk bölümden ekran başında izleyenleri çok ağlatacak gibi görünüyor. O Kız dizisi ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve izleyenler bir hale etkilendi. Yeni yapım şimdiden merakla bekleniyor.

Erkan Petekkaya’nın hayat vereceği karakter 5 yaşındaki çocuk zekasında olacak

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Delikanlı Sadi karakteri ile herkesin gönlüne taht kurmuştu. Bugüne kadar hep mafya havasında ağırbaşlı karakterlere hayat veren Erkan Petekkaya yeni dizisi O Kız ile bambaşka bir karaktere bürünecek. Çünkü Erkan Petekkaya’nın bu defa Hayat vereceği karakter 5 yaşındaki bir çocuk zekasında olacak.

Çok hüzünlü bir hikaye geliyor ekran başındaki herkes hüngür hüngür ağlayacak! Mendilleri şimdiden hazırlayın ihtiyacınız olacak

Erkan Petekkaya, O Kız dizisinde başta da belirttiğimiz gibi 5 yaşındaki bir çocuk zekasına sahip bir yetişkinin canlandıracak. Bu yetişkin aynı zamanda bir baba ve kızının dram dolu hikayesi ile kahrolacak. Erkan Petekkaya’nın bu karaktere Hayat vermek için uzun süre hazırlandığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Şimdiden izleyicilerde dizinin ilk bölümünü merakla bekliyor. Malum ilk bölümde dizilerin notu veriliyor zaten.

İlk tanıtım filmi geçtiğimiz günlerde yayınlanan O kız dizisinin Eylül ayı sonunda ekrana gelmesi bekleniyor

Erkan Petekkaya’nın başrolünü paylaştığı yer aldığı O Kız dizisinin ilk tanıtım filmi Geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Kısa sürede tanıtım filmi yoğun ilgi gördü. Bu sebeple dizinin yayınlanması da izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. O Kız dizisinin çekimleri ağustos ayının son günlerinde başladı. Dizinin ilk bölümünün de Eylül sonunda yayınlanacağı tahmin ediliyor. Henüz Kanal D tarafından O Kız dizisinin yayın günü açıklanmadı.

Başa dön tuşu