MEDYA

ATV’de Müge Anlı ve Esra Erol krizi! Müge Anlı’nın kendisinden önce yayına gireceğini duyan Esra Erol çıldırdı, yayın tarihini öne çekti

ATV’de Müge Anlı ve Esra Erol gündüz kuşağının en başarılı isimleri arasında yer alıyor. Ancak bildiğiniz üzere bu iki ismin yıldızı uzun yıllardan beri barışmadı. Hatta sık sık Müge Anlı ve Esra Erol arasında kavga çıktığına dair haberlerde magazin basınında yerini alıyor. İşte yine öyle bir haber geldi.

ATV’nin vazgeçilmez isimlerinden Esra Erol ve Müge Anlı bir kez daha kılıçları çekti. İddiaya göre Esra Erol, Müge Anlı’nın kendisinden önce yayına başlayacağı haberini kaldıramadı. Bu haber karşısında çılgına dönen Esra Erol, kanal yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirerek yayın tarihini öne çekme kararı aldı. Gündüz kuşağının en çok izlenen isimleri arasındaki savaş giderek büyürken ATV ise krizin tam ortasında kaldı.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programları biliyorsunuz ki gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alıyor ve Türkiye’nin en çok izlenen 2 kadın sunucusunun yıldızı ise uzun yıllardan beri barışmıyor. Esra Erol ve Müge Anlı’nın arasının açık olduğu ve birbirleri ile konuşmadıkları Magazin basınında da sık sık haber oluyor. Özellikle yeni sezon öncesinde Müge Anlı ve Esra Erol Kredi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayın tarihinin açıklanması sonrasında Esra Erol resmen kıskançlık krizine girdi. Eylül ayında yayına başlamayı planlayan Esra Erol’un programının yeni sezon yayın tarihini bile öne çekti.

MÜGE ANLI 29 AĞUSTOS’TA EKRANA GERİ DÖNÜYOR

Türkiye’nin en çok sevilen sunucularından olan ve ATV ekranlarında Uzun yıllardan beri kendi adıyla yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen Müge Anlı yeni sezon yayın tarihini sosyal medya hesabından açıkladı. Geçtiğimiz aylarda Dünya evine giren Müge Anlı Yaz tatilini bitirdi balayı sona erdi ve artık ekranlara dönmeye hazır. Ünlü sunucu 29 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile yeniden ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Ancak bu haber Esra Erol’un pek de hoşuna gitmedi. Eylül ayında yayına başlamayı planlayan Esra Erol’da yayın tarihini öne çekti.

ESRA EROL’DA YENİ SEZON 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre ünlü sunucu Esra Erol, Müge Anlı’nın kendisinden önce yayına başlamasını kaldıramadı ve kıskançlık krizine girdi. Eylül ayının ilk haftasında ekranlara dönmeyi planlayan Esra Erol’un Bu tarihi öne çektiği konuşuluyor. Esra Erol’da yeni sezon 2022 ATV ekranlarında Müge Anlı İle aynı gün başlayacak. 29 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yayına başlayacak olan Esra Erol hafta içi her gün ATV’de izleyici ile buluşacak.

Başa dön tuşu