GENEL

Karataş Belediyesinden Eğitime Destek

Eğitim öğretim sezonu öncesi başlatılan okullarda temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Karataş Belediyesi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından takdir ediliyor.

 

Karataş Belediyesi okullarımızın sağlıklı koşullarda kullanılması yönünde çevre temizliği ile birlikte temizlik malzemesi desteğinde bulunur iken, hepatit gibi günümüzün en tehlikeli hastalıklarına karşı tedbir alınması yönünde Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, personeller tayin ederek ihtiyaçlar ve imkânlar doğrultusunda temizlik ve bakım hizmetlerinin gerçekleştirilmesini sağlıyor.

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “Geleceğimize yapılan en güzel yatırım çocuklarımızdır. Bu yönde sadece eğitim sezonu başlıyor diye değil her daim çocuklarımızın yanında olacağız. Günümüzün en büyük tehlikelerinden Hepatit ‘e karşı gerekli tedbirleri alıyor ve bununla ilgili mücadelemizi veriyoruz. Ayrıca temizlik ile birlikte madde bağımlılığı konusunda da yakın zamanda çocuklarımıza yönelik çalışmaları başlatarak bu illetten mağdur olan çocuklarımıza ve ailelerimize destekte bulunmaya başlayacağız. “Dedi.

Başa dön tuşu