GENEL

Milyon Fest Fethiye Muğla Valiliği tarafından yasaklandı

Festival yasaklarının ardı arkası kesilmezken bir yasak haberi de Milyon Fest Fethiye’den geldi. Türkiye’nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan bu sene 1-4 Eylül tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye’nin Muğla Valiliği tarafından yasaklandığı öğrenildi. Valiliğin Muğla Fest Fethiye kararına Belediye Başkanı Alim Karaca’dan çok sert tepki geldi.

Festival yasaklarının ardı arkası kesilmezken bir yasak haberi de Milyon Fest Fethiye’den geldi. Türkiye’nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan bu sene 1-4 Eylül tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye’nin Muğla Valiliği tarafından yasaklandığı öğrenildi. Valiliğin Muğla Fest Fethiye kararına BelediyeBaşkanı Alim Karaca’dan çok sert tepki geldi. Muğla Valiliği tarafından iptal edilen Muğla Fest Fethiye, bu sene 1-4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecekti. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan müzik festivali Valilik engeline takıldı. Yasak sonrasında çok sert açıklamalarda bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ‘Alınan kararın gerekçesi yok. Kendilerine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. İdari mahkemeye başvuracağız.’ dedi.

MİLYON FEST FETHİYE YASAKLANDI

Türkiye’nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye Valilik engeline takıldı. Bu yıl 1-4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan müzik festivaline yasak geldi. Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle 1-4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından yasaklandı. Müzik festivali için bu yıl 16 ünlü sanatçının katılımı planlanıyordu.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI’NDAN YASAK İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Muğla Valiliği tarafından iptal edilen M,lyon Fest Fethiye ile ilgili konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, alınan kararın gerekçesi olmadığını söyledi ve ‘Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı. Ama sabah valilikten aldığımız haber ile üzüldük. Gençlerimizi İnlice Plajı’nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyon Fest, valilik tarafından iptal edildi.’ ifadelerine yer verdi.

MAHKEMEYE BAŞVURULACAK

Alınan bu kararın gerekçesi olmadığının altını tekrar tekrar çizen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ‘Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. Ama Fethiye Belediyesi’nin İnlice Plajı’ndaki yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum.’ dedi.

Başa dön tuşu