YÜREĞİR

BAŞKAN ÇELİKCAN MUHTARLARA ÖZEL İLGİ GÖSTERİYOR

Görüşmelerin sağlıklı geçmesi ve sorunları daha iyi konuşmak amacıyla mahalle muhtarlarını grup grup belediyede ağırlayan Başkan Çelikcan görüşmelerin bu şekilde daha verimli geçtiğini belirtti. Görüşmelerin bundan sonra da devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan ''Mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızdır. Göreve geldiğimden bu yana muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz.Bundan sonra da görüşmelerimiz devam edecektir.'' dedi. Toplantıya başkan yardımcıları ve daire müdürleri de katılarak kendileri ile ilgili alanlarda yapılacak işleri not aldılar.

 

Levent,Atakent, Yenidoğan, Özgür, Yavuzlar, Sinanpaşa, Akıncılar, Sarıçam,Dervişler, Tahsilli ve Dadaloğlu Mahalle Muhtarlarıyla belediyede bir araya gelen Başkan Çelikcan muhtarların sorunlarını ve isteklerini detaylı bir şekilde dinledi. Yüreğir'e yapılan hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çelikcan ''Yüreğir'e ilkleri kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi. Belediyemizin imkânlarını en verimli ve öncelikli ihtiyaca göre planladıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Belediyemizin geliri az. Buna karşı hizmet alanımız çok genişledi. Bütün mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz. Hiç bir mahalleyi diğerinden ayrı tutmadık. Yüreğir'e kalıcı eserler bırakarak vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

Mahalle muhtarları yapılan hizmetlerden dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür ettiler. Mahallelerine hizmet gelince vatandaşların da kendilerinin de rahatladığını belirten muhtarlar 7 yıllık süre içerisinde birçok yeni hizmetlerle tanıştıklarını söylediler. Yapılan böyle toplantılarla mahallenin sorunlarını daha detaylı bir şekilde anlatma fırsatı yakaladıklarını belirttiler.

 

Başa dön tuşu