SPOR

Fenerbahçe taraftarları tribünde Gülşen’in şarkısını söyledi

Nisan ayında verdiği konserde İmam Hatiplerle ilgili söylediği sözleri tepki toplayan ve hakkında soruşturma açıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen’e Fenerbahçe taraftarlarından destek geldi. Dün akşam Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Austria Wien maçında Gülşen’in tutuklanma haberini alan Fenerbahçe taraftarları ünlü şarkıcıya destek vermek için hep bir ağızdan şarkısını söyledi.

Nisan ayında verdiği konserde İmam Hatiplerle ilgili söylediği sözleri tepki toplayan ve hakkında soruşturma açıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen’e Fenerbahçe taraftarlarından destek geldi. Dün akşam Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Austria Wien maçında Gülşen’in tutuklanma haberini alan Fenerbahçe taraftarları ünlü şarkıcıya destek vermek için hep bir ağızdan şarkısını söyledi. Gülşen’in tutuklanma kararı sonrasında tribünlerden Gülşen meşhur şarkısı ‘Yurtta Aşk Cihanda Aşk’ şarkısı söylendi. Öte yandan sarı-lacivertli taraftarların ‘Türkiye laiktir laik kalacak’ sloganlarıyla da ünlü şarkıcıya desteğini gösterdi. Fenerbahçe taraftarlarının maç sırasında Gülşen şarkısı söyleyerek destek vermesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

GÜLŞEN’İN ŞARKISINI SÖYLEDİLER

Konserinde söylediği ‘İmam Hatip mezunu, sapıklığı oradan geliyor herhalde’ sözleriyle tepki toplayan ve kısa sürede gündem olan ünlü şarkıcı Gülşen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatılmıştı. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü sözlerin ardından hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, dün gözaltına alınmış ve karakoldaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Gülşen hakkında tutuklama kararı verildi ve şarkıcı cezaevine gönderildi. Gülşen’in tutuklanma haberini Fenerbahçe-Austria Wien maçında alan Fenerbahçe taraftarları ise Gülşen’e şarkısını hep bir ağızdan söyleyerek destek verdi.

‘ELİMİ DE KOLUMU DA BAĞLA HADİ’

Fenerbahçe-Austria Wien maçının Kadıköy’deki rövanş maçında ünlü şarkıcı Gülşen’in tutuklandığı haberini alan Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmı karşılaşmanın 3-1’lik skorla devam ettiği anlarda Gülşen’in seslendirdiği ‘Yurtta Aşk Cihanda Aşk’ şarkısını hep bir ağızdan seslendirdi. Bir grup Fenerbahçe taraftarının maç sırasında şarkının ‘Elimi de kolumu da bağla hadi. Bir odaya bir ömür hapset hadi. Becerebilirsen zapt et hadi. Yangınım çok büyük, of’ kısmını söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Başa dön tuşu