SPOR

Transfer harekatına devam eden Galatasaray’da 8 futbolcunun bileti kesildi

Galatasaray son dakika transfer haberleri… Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken flaş gelişmeler de peş peşe yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk istekleri doğrultusunda futbolcu arayışına devam ederken takımda 8 oyuncunun da biletini kesildiği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon için hazırlıklarına devam eden Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un istekleri doğrultusunda yeni futbolcu arayışları sürüyor. Takıma birkaç takviye daha yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda bazı futbolcuların da bileti kesildi. Şu anda Galatasaray’dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan 8 futbolcu bulunuyor.

GALATASARAY’DA TRANSFER HAREKATI DEVAM EDİYOR

Yeni teknik direktörü Okan Buruk yönetiminde Süper Lig’in yeni sezonu için hazırlıklarına ara vermeden devam eden Galatasaray’da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılı yönetim Okan Buruk’un istekleri doğrultusunda takıma birkaç takviye yapmak için arayışlarını sürdürürken takımdan ayrılacak flaş İsimlerde gündeme geldi.

OKAN BURUK TRANSFER SİNYALİNİ ÇAKTI

Galatasaray Geçtiğimiz sezon tarihinde en başarısız dönemlerinden biri yaşamış ve beklentilerin çok altında kalmıştı. Fatih Terim ayrılığı sonrasında takım adeta dağılırken yeni sezon için takımın başına Okan Buruk geçirildi. Eski Galatasaray’lı Okan Buruk yeni sezona daha iyi başlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oynanan Kasımpaşa maçı sonrasında kameraları açıklamalarda bulunan Okan Buruk takıma yapılması gereken takviyeler ile ilgili konuşmuştu. Galatasaray’ın teknik patronu Okan Buruk, Ali Akman ile ilgili düşünceleri olduğunu ve bunu kulübede görüştüklerini belirterek şu anda netleşen bir durum olmadığını söyledi. Şu anda takımda dinamik bir oyuncuya ihtiyaçları olduğunu belirten Okan Buruk arayışlarının devam ettiğini söyledi.

8 FUTBOLCUNUN BİLETİ KESİLDİ

Galatasaray’da bir yandan takımı güçlendirmek için takviyeler devam ederken bir yandan da takımdan ayrılacak olan isimler netleşiyor. Sarı-kırmızılı takımdan yeni sezon öncesinde ayrılacak olan tam 8 futbolcular. Futbolcuların isimleri ise şöyle; Morutan, Luyındama, Boey, Aytaç Kara, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu.

Başa dön tuşu