MEDYA

Sosyal medya fenomeninin aracı seyir halindeyken alev alev yandı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde dün gece saatlerinde sosyal medya fenomeni Harun Taştan’a ait olan otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Harun Taştan’ın kullandığı ve içinde 2 kişinin daha bulunduğu otomobilin seyir halindeyken alev almaya başladığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul’un Beykoz ilçesinde dün gece saatlerinde sosyal medya fenomeni Harun Taştan’a ait olan otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Harun Taştan’ın kullandığı ve içinde 2 kişinin daha bulunduğu otomobilin seyir halindeyken alev almaya başladığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Sosyal medyada paylaştığı videolarla takipçi sayısını yükselten fenomen Harun Taştan’ın kullandığı otomobil alev alev yandı. Fenomen Taştan ve araç içinde bulunan diğer kişiler ölümden dönerken aracın yanma sebebinin ise henüz bilinmediği aktarıldı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yanan otomobil söndürüldü. İşte detaylar…

SEYİR HALİNDEKİ ARAÇ ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Sosyal medya fenomeni Harun Taştan’ın kullandığı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Beykoz Kuzey Marmara Otoyolu Riva mevkiinde dün gece saatlerinde fenomen Harun Taştan’ın kullandığı ve içerisinde 2 kişinin daha bulunduğu araç seyir halindeyken bir anda yanmaya başladı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Aracın yanmaya başladığını fark eden fenomen hemen aracını emniyet şeridine çekti. Harun Taştan ve araçta bulunan diğer iki kişi hemen otomobilden inerken araç bir anda alev topuna döndü. Taştan ve diğer iki arkadaşı alev topuna dönen otomobilden son anda inerek ölümden döndü. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda yangın söndürüldü. Aracın alevlere teslim olduğu anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Alevlere teslim olan otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Başa dön tuşu