MEDYA

Gelsin Hayat Bildiği Gibi komiser kim? Gelsin Hayat Bildiği Gibi hangi okulda çekiliyor? Gelsin Hayat Bildiği gibi oyuncuları ve karakterleri

Show TV ekranlarında yayınlanan yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, oldukça güzel bir başlangıç yapmış ve ekrana gelen yaz dizileri arasında en çok dikkat çekenlerden biri olmayı başarmıştı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla ilk bölümden itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili tüm merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, oldukça güzel bir başlangıç yapmış ve ekrana gelen yaz dizileri arasında en çok dikkat çekenlerden biri olmayı başarmıştı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla ilk bölümden itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili tüm merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu yeni dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi yine gündemde. Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni diziyle ilgili merak edilen pek çok konu var. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki komiser kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları ve karakterleri hakkında tüm detaylar…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ KONUSU

Son dönemde sık sık gündeme gelen ve yorum yapılan Z kuşağına gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, hayata bir sıfır geride başlayan gençlerin hayatlarını değiştirecek. Hayatta bazı zorluklar yaşayan ve yaşama bir sıfır geride başlayan bir grup gencin Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını ekrana aktaracak olan dizide herkesin ikinci bir şansı hak ettiği gösterilecek.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ HANGİ OKULDA ÇEKİLİYOR?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile ilgili en merak edilen konuların başında çekimlerinin gerçekleştirildiği okul geliyor. Dizinin hangi okulda çekildiği araştırılan konuların en başında yer alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin çekimleri İstanbul Galata ve Beşiktaş gibi ünlü semtlerde yapılıyor. Dizideki Karabayır Lisesi hakkında ise ayrıntılı bir bilgi bulunmuyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Ertan Saban-Sadi Payaslı

Özge Özberk-Derya

Devrim Özkan-Songül

Burak Demir-Oğuz

Nilsu Berfin Aktaş-Gizem

Mustafa Açılan-Araz

Özgü Delikanlı-Mert

Ayşe Kırca-Yeliz

Sanem Babi-Aylin

Onur Özer-Zülfikar

Ali Berge-Can

Rojbin Erden-Melek

Furkan Murat Uğur-Bora

Melis Bostancıoğlu-Sevda

Deniz Sarıkaş-Ozan

Yeşim Çelebi-Sanem

Sercan Gülbahar-Yaver

Murat Göçmez-Vural

Başa dön tuşu