MEDYA

Hazar Ergüçlü Show TV’nin yeni dizisinde! Hazar Ergüçlü kimdir, aslen nereli?

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan Yeni İstanbul dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. New Amsterdam dizisinden uyarlama olan dizinin başrolünde ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe yer alıyor. Ulaş Tuna Astepe’ye oyuncu Hazar Ergüçlü eşlik edecek. İki oyuncu yıllar sonra yeniden partner olacak. Ulaş Tuna Astepe ve Hazar Ergüçlü, 2015 yılında ekrana gelen Analar ve Anneler dizisinde rol almıştı.

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan Yeni İstanbul dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. New Amsterdam dizisinden uyarlama olan dizinin başrolünde ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe yer alıyor. Ulaş Tuna Astepe’ye oyuncu Hazar Ergüçlü eşlik edecek. İki oyuncu yıllar sonra yeniden partner olacak. Ulaş Tuna Astepe ve Hazar Ergüçlü, 2015 yılında ekrana gelen Analar ve Anneler dizisinde rol almıştı. Show TV’nin yeni sezona damga vurması beklenen yeni dizisinin kadrosuna ünlü bir oyuncu daha eklendi. Yeni İstanbul dizisinin kadrosuna dahil olan Hazar Ergüçlü gündemin ilk sıralarına yerleşti. Peki, Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü kaç yaşında? Hazar Ergüçlü aslen nereli? İşte tüm merak edilenler…

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

1 Ocak 1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Hazar Ergüçlü, Gölgeler ve Suretler isimli sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney adlı dizide Simay karakterine hayat verdi. Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir isimli dizinin kadrosunda yer aldı ve dizide Eylül karakterine hayat verdi. Analar ve Aneler dizisinde Kader karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, 2016 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinde Engin Öztürk ile başrolü paylaştı. 2017 yılında yayınlanan Hayat Sırları adlı dizide rol üstlenen Ergüçlü, çok sayıda projede rol üstlenmiş ve rol aldığı yapımlarla adını geniş kitlelere duyurmuştur.

SHOW TV’NİN YENİ DİZİSİNİN KADROSUNA DAHİL OLDU

Çok sayıda başarılı projede rol üstlenen ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Yeni İstanbul dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu dizide Ulaş Tuna Astepe ile partner olacak.

 

Başa dön tuşu