MEDYA

Batuhan Karacakaya’dan Demet Akalın’a olay araba yanıtı! Acunmedya arabasını hala vermedi mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan Batuhan Karacakaya yarışma sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Batuhan karacakaya'nın yarışmada ödül olarak kazandığı arabanın da hala teslim edilmediği iddia edilmişti. Batuhan Karacakaya'nın Demet akalın'a verdiği araba cevabı ile birlikte o iddialar bir kez daha gündeme geldi. Peki Acunmedya Batuhan'ın arabasını hala vermedi mi?

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2022 yarışmacılarından olan Batuhan Karacakaya yarışmayı 3. olarak tamamlamıştı. Milyonlarca fanı bulunan Batuhan Karacakaya elendikten sonra hem kendi açıklamaları hem de annesinin açıklamaları ile gündeme gelmişti. Batuhan Karacakaya bu defa da Demet Akalın’a verdiği araba cevabı ile gündemde.

YOK ABLA BU BENİM ŞAHSİ ARABAM

Survivor All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya bugün sosyal medya hesabından bir araç önünde çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı gören ve sıkı bir Survivor takipçisi olduğu bilinen Demet Akalın ise bu fotoğrafa “Aaa verdiler mi sonunda arabayı” yorumu yaptı. Demet Akalın’ın bu yorumuna cevap veren Batuhan Karacakaya ise “Yok ablaa 🙂 Bu benim şahsi arabam 🙂 Öyle yani :):)” ifadelerini kullandı.

ACUN MEDYA BATUHAN’IN ARABASINI NEDEN VERMEDİ?

Survivor 2022 All Star yarışmasında her yıl olduğu gibi bir oyunda araba ödülü verildi. Bu yıl arabayı kazanan yarışmacı ise Batuhan Karacakaya oldu. Ancak yarışmasının bitmesinin üzerinden Neredeyse 1 ay geçmesine rağmen Batuhan Karacakaya’nın aracı hala teslim edilmedi. Acun Medya’da henüz bu konu ile ilgili net bir açıklama yapmadı.

Başa dön tuşu