VALİLİK

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnaval Toplantısı Yapıldı

Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile karnaval tertip komitesi üyeleri katıldı.

 

Amaç, Karnavalın Daha Düzenli Gerçekleştirilmesi

 

Katılımcıların, festivalin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi konusunda görüş ve önerilerinin dile getirildiği toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, toplantının düzenlenmesindeki amacın, Adana’nın tanıtımına çok önemli katkı sağlayan bu festivalin çok daha düzenli ve daha geniş kitlelere uylaşacak şekilde düzenlenmesi ve organizasyonun en sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesi olduğunu ifade etti.

 

Etkinlikler Ağırlıklı Olarak

Merkez Park’ta Gerçekleştirilecek

 

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerin, daha düzenli olması açısından festivalin büyük bir bölümünün Merkez Park’ta düzenlenmesi görüşünün benimsendiği toplantıdaki konuşmasını sürdüren Vali Mahmut Demirtaş, “İlimizin marka değerini arttıran bu tür etkinliklerin daima destekçisi olmaya kararlıyız.

 

Düzenlendiği ilk yıldan itibaren çok büyük ilgi çeken, , İlimizin tanıtımının yanı sıra birlikte yaşama sevincinin, dostluğun, kardeşliğin, hoşgörünün ve sevginin pekiştirilmesine, sosyal ve kültürel yaşamın güçlendirilmesine vesile olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalının bu yıl çok daha iyi organize edilmiş bir şekilde gerçekleştirilmesine önem veriyor ve özen gösteriyoruz.

 

Bu nedenle ilgili kurum ve kuruluşlar nezdindeki koordineli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Toplantı vesilesiyle Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu