MEDYA

Tarkan 9 Eylül İzmir konseri için evler 500 dolara kiraya veriliyor

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kapsamında İzmir’de sahne alacak olan ünlü şarkıcı Tarkan’ın konseri için tüm hazırlıklar sürüyor. Tarkan konseri için geri sayıma başlayan İzmir halkından yoğun bir katılım olması bekleniyor. Konser öncesinde Kordon’daki balkonlu evlerin 500 dolara kiraya verildiği öğrenildi. Tarkan konserine katılımın bir hayli fazla olması beklenirken kafe ve restoranların da rezervasyonlarını haftalar öncesinden doldurduğu öğrenildi.

9 Eylül’de İzmir’de sahne alacak olan Tarkan’ın konseri öncesinde kafe ve restoranların rezervasyonları doldu. Çok sayıda kafe ve restoranın rezervasyonlarını haftalar öncesinden doldurduğu öğrenilirken konser için Kordon’daki balkonlu evlerin de 500 dolara kiraya verildiği öğrenildi. Öte yandan çok sayıda mekan, içinde alkollü içecek, meyve ve çerezin olduğu 625 TL ile 1000 TL’lik fiyat uygulamasını hayata geçirdi.

İZMİRLİLER TARKAN KONSERİNE HAZIRLANIYOR

9 Eylül etkinlikleri kapsamında İzmir’de sahne alacak olan Megastar Tarkan’ın konseri büyük bir heyecanla bekleniyor. İzmirliler Tarkan konseri için gün sayarken çok sayıda mekanda rezervasyonların haftalar öncesinden dolduğu bilgisine ulaşıldı. Tarkan konserine yoğun ilgi olması beklenirken neredeyse tüm balıkçı teknelerinin de 9 Eylül akşamı için kiralanacağı öğrenildi.

EVLER 500 DOLARA KİRAYA VERİLİYOR

Tarkan konserini izlemek isteyen İzmirliler Kordon’daki evlere talebi arttırdı. Kordon Boyu’ndaki evlere talebin bir hayli fazla olduğunu söyleyen emlakçılar, gecelik kiralama bedelini sormak için çok sayıda arayan olduğunu ve telefonlarının neredeyse hiç susmadığını söyledi. Konseri izlemek isteyenler Kordon’daki balkonlu evlere talebi arttı. Konser için Kordon’daki evlerin 500 dolara kiraya verildiği öğrenildi.

KAFE VE RESTORANLARIN REZERVASYONU DOLDU

Megastar’ın sahne alacağı 9 Eylül akşamı için neredeyse tüm balıkçı teknelerinin de kiraya verileceği öğrenildi. Konser gecesi için akşam saat 19.00’dan gece saat 00.00’a kadar kiralanabilecek tekneler için istenen kiralama bedeli ise 8 bin TL. Tarkan konseri öncesinde kafe ve restoranların da rezervasyonlarını haftalar öncesinden doldurduğu öğrenildi. Çok sayıda mekanın içinde alkollü içecek, meyve ve çerezin olduğu kişi başı 625-1000 TL’lik fiyat uygulamasını başlattığı bilgisine ulaşıldı.

Başa dön tuşu