MEDYA

Kusursuz Kiracı final yapıyor! Kusursuz Kiracı final tarihi açıklandı

FOX TV’nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı’nın ekran macerası kısa sürdü. İddialı bir başlangıç yapan ve dikkat çeken konusuyla adından sıkça bahsettiren dizinin sevenlerini üzen haber geldi. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kusursuz Kiracı final kararı aldı. Gizemli olayları konu alan dizinin başrollerini Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü paylaşıyordu.

Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kusursuz Kiracı dizisi hızlı bir başlangıç yapmıştı. İlk bölümünden bu yana oldukça farklı bulunan ve dikkat çeken dizinin final kararı ise izleyiciyi bir hayli şaşırttı. Diziyi yakından takip edenler final kararına bir hayli üzüldü. Peki, FOX TV Kusursuz Kiracı dizisi neden final yapıyor? Kusursuz Kiracı final ne zaman? Kusursuz Kiracı bitiyor mu? İşte tüm merak edilenler…

KUSURSUZ KİRACI EKRANA VEDA EDİYOR

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Kusursuz Kiracı, ekrana erken veda ediyor. Gizemli olayları konu alan ve ilk bölümünden bu yana izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran dizinin final kararı herkesi şaşırttı. Dizinin yakın takipçileri alınan final kararına bir hayli üzülürken bu karar şaşkınlık yarattı.

KUSURSUZ KİRACI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Ağustos ayında yayınlanmaya başlayan dizinin reytinglerde istenilen sonuçları bir türlü yakalayamadığı iddia edildi. Reytinglerde bekleneni karşılayamadığı belirtilen diziyle ilgili hem yapımcı hem de kanal yönetiminden final kararı geldi. Kusursuz Kiracı dizisi 4 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacak 6. bölümüyle ekrana veda edecek.

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

– Serkay Tütüncü

– Dilan Çiçek Deniz

– Bennu Yıldırımlar

– Melisa Döngel

– Özlem Tokaslan

– Beyti Engin

– Ruhi sarı

– Umut Kurt

– Nilsu Yılmaz

– Rami Narin

– Ümmü Putgül

– Şirin Öten

– Alptekin Serdengeçti

– Hasan Şahintürk

– Rüçhan Çalışkur

– Deniz Cengiz

Başa dön tuşu