MEDYA

Gökhan Güney’in gelini Esra Ezmeci’ye sansasyon yaratacak itiraflarda bulundu: Uygunsuz görüntülerimi çekip, mallarıma el koydu

Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında bu defa ünlü bir isim gündemde. Esra Ezmeci’ye katılan şarkıcı Gökhan Güney’in gelini Ece Güney, kayınpederi hakkında gündemi çalkalayacak açıklamalarda bulundu. Peki, Gökhan Güney Bu iddialara ne yanıt verdi?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına katılan isimler zaman zaman günler oluyor. Sosyal medyaya düşen görüntüler çok konuşulurken bu defa iddiaların odağında Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü bir isim yer alıyor. Bir döneme damga vuran ses sanatçılarından Gökhan Güney, gelinini suçlamaları ile karşı karşıya. Gökhan Güney’in gelini Ece Güney, Esra Ezmeci ile karşı karşıya programına katılarak kayınpederi hakkında şok suçlamalarda bulundu. Gökhan Güney kendisini uygunsuz görüntülerini kaydederek şantaj yapmak ve mallarına el koymakla suçlayan Ece Güney, magazin gündemini adeta çalkaladı.

Bir döneme damga vuran isimlerden olan şarkıcı Gökhan Güney’in başı şu sıralar geline Ece Güney ile Dertte. Ünlü Psikolog Esra Ezmeci’nin sunumu ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile karşı karşıya programına katılan Ece Güney, kayınpederi ile ilgili öyle iddialarda bulundu ki duyanların ağzı açık kaldı. Ece Güney, Kayınpederi Gökhan Güney’in kendisinin uygunsuz görüntülerini kaydettiğini ve bu sayede de mallarına el koyduğunu öne sürdü. Ece Güney’in bu iddiaları magazin basınında geniş yer bulurken Gökhan Güney’in ne diyeceği ise merak konusu oldu.

CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERLE TEHDİT ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Ece Güney, Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile karşı karşıya programına katılarak kayınpederi Gökhan Güney hakkında şok suçlamalarda bulundu. İddiaya göre cinsel içerikli görüntüleri eski kayınpederi Gökhan Güney’in eline geçen Ece Güney’in 8 dairesi bu sayede elinden alındı. Gökhan Güney’in oğlunun üzerine olan daireleri akrabalarının üzerine geçirdiğini ve kendisinden mal kaçırdığını öne süren Ece Güney, bu evleri geri istediğini söyledi. Henüz Gökhan Güney’den Bu konuda bir açıklama gelmese de ünlü şarkıcının yeğeni Sinan Güney iddiaların asılsız olduğunu ve Ece Güney’in tek amacının kayınpederinden Para koparmak olduğunu söyledi.

GÖKHAN GÜNEY’İN OĞLU MİDE KANSERİNDEN ÖLMÜŞTÜ

Esra Ezmeci ile karşı karşıya programına katılan Ece Güney, 2012 yılında Gökhan Güney’in oğlu Selim Güney ile evlenmişti. Selim Güney, 2014 yılında mide kanserinden hayatını kaybetti. Yaşananlar da bu tarihten itibaren başladı. Ece Güney, kocasının üzerine olan 8 dairenin kayınpederi tarafından akrabalarının üstüne getirildiğini öne sürdü.

GİZLİ KAMERA İDDİASI

Kocasının ölümü sonrasında bir iş insanı ile aşk yaşamaya başlayan Ece Güney’in iddiasına göre eski sevgilisi tarafından evine kurulan gizli kamera ile görüntüleri kaydedildi. Özel görüntülerinin ortaya çıkması sonrasında Kayınpeder Gökhan Güney, oğluna ait olan daireleri gelininden almak istedi. Bunun üzerine akrabalar üzerinden yapılan daireler Gökhan Güney’in üzerine geçirildi. Ünlü sanatçı Gökhan Güney bu iddialara şu anda bir cevap vermedi.

Başa dön tuşu