BÜYÜKŞEHİR

Adana’da baktığı yaşlı adamın kurbanlık parasını ve öğrenci harçlığını düşüren kadın Parayı bulan kişiye seslendi

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kadın baktığı yaşlı adamın kurbanlık parası ve öğrenci harçlığını düşürdü. Parayı bulan kişiye seslenen kadın, çok zor durumda olduklarını belirterek parayı geri getirmesini istedi.

Adana’nın Kozan ilçesinde 29 Eylül tarihinde meydana gelen olayda baktığı yaşlı adamın kurbanlık parasını ve öğrenci harçlığını düşüren kadın Parayı bulan kişiye seslendi. Zor durumda olduklarını belirten kadın Parayı bulan şahsın geri getirmesini istedi.

Kurban parasını ve çocuğunun harçlığını düşürdü

Olay Adana’nın Kozan ilçesinde 29 Eylül tarihinde meydana geldi. Adliyede duruşması olan 87 yaşındaki Mustafa Göktaş’ı almaya giden Ferdane İnceer, Bu sırada cebinde bulunan ve içinde 7500 TL olduğunu iddia ettiği cüzdan mu düşürdü. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden kadın başvuru yaparken polis ekipleri de kadının cüzdanının bulunması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda kadının cüzdanı adliye önünde düşürdüğü ve 1 kişinin de cüzdanı bularak aldığı belirlendi.

Cüzdan adet olduktan sonra çok mağdur olduklarını belirten kadın, Parayı bulan kişinin geri getirmesini istedi. Konu ile ilgili açıklama yapan İnceer, “Eşim aylığını aldı. 2 bin 500 lira verdi. Dedemin kurban parası vardı. Hafta sonu köye yollayacaktım. Benim aklıma düşürdüğüm gelmedi araçta düşmüştür diye düşündüm. 16 yaşlarında bir gencin cüzdanı aldığını gördük kameradan. İlk başta şikayetçi olmadım. Vicdanı varsa getirir dedim. Para iki gün içinde ortaya çıkmayınca karakola şikayetçi oldum. Sen de büyüyeceksin çocuk sahibi olacaksın. Vicdanın varsa getir sahibine ulaştır. Ben de bu para gelince hayır kurumlarına vereceğim, görürsen bize getir parayı” diye konuştu.

Başa dön tuşu