GENEL

Karaisalı’da Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Sunuculuğunu Fatma Beyza Gündoğan’ın yaptığı programa ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu konuşmacı olarak katıldı.

Karaisalı Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen program hafız Şaban Gül tarafından okunan Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ”Peygamber efendimizin doğumu münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz Mevlid-i Nebi programında siz değerli hemşerilerimizle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Böylesine anlamlı bir programda dileğim odur ki islam aleminde birlik ve beraberlik daim olsun, kan gözyaşı dinsin, birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar sürsün” dedi.

Başkan Aslan’ın konuşmasının ardından ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu sahne alarak programa katılanlara Mevlid-i Nebi Haftasıyla ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

Ezgi ve türküleriyle Hasan Tekerlek ve semazen ekibi programa katılanlara unutulmaz bir gün yaşattılar.

Program sonunda sunucu Fatma Beyza Gündoğan’a ve ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’na İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından çiçek ve tablo hediye edildi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve Karaisalı halkı katıldı.

Başa dön tuşu