MEDYA

Kim Milyoner Olmak İster Cumali Miçooğulları anlattıklarıyla şaşkına çevirdi! Mafya tarafından kaçırılmış

ATV’de Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’e Cumali Miçooğlulları adlı bir yarışmacı damga vurdu. Milyoner’in son bölümünde anlattığı kaçırılma anısıyla başta sunucu Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere herkesi şaşırtan çeviren yarışmacının başına gelenler yok artık dedirtti. Yarışmaya Hatay’dan katılan Cumali, 67 farklı ülkeyi seyahat ettiğini söyledi.

ATV’de Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’e Cumali Miçooğlulları adlı bir yarışmacı damga vurdu. Milyoner’in son bölümünde anlattığı kaçırılma anısıyla başta sunucu Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere herkesi şaşırtan çeviren yarışmacının başına gelenler yok artık dedirtti. Yarışmaya Hatay’dan katılan Cumali, 67 farklı ülkeyi seyahat ettiğini söyledi. Kim Milyoner Olmak İster yarışması bu kez soru ve cevaplarla değil bir yarışmacının anlattıklarıyla gündeme geldi. Yarışmanın son bölümünde Cumali Miçooğulları’nın anlattığı anılar herkesi şaşkına çevirdi. Yarışmacı Cumali Miçooğulları, mafya tarafından kaçırılma anısıyla herkesin ağzını açık bıraktı.

MAFYANIN ARACINA BİNMİŞ

18 yaşından beri dünyayı gezdiğini söyleyen Cumali Miçooğulları, yarışmaya Hatay’dan katıldı. 67 farklı ülkeyi seyahat eden yarışmacının seyahat anılarından oluşan 2 kitap yazdığı öğrenildi. Otellerde çalıştığı sırada yabancılardan etkilenen ve seyahatlerine bu şekilde başladığını söyleyen Cumali, 19 yaşında ailesine Şam Üniversitesi’nde Arkeoloji ile ilgili bir sempozyuma katılacağını söyleyerek seyahate çıktığını anlattı. 3 aylık bir seyahat planı yapan Cumali, otostop yaparak yolculuk yapmayı düşündü. Lübnan’dan çıkarak Ürdün’e geçtiği sırada bir uyuşturucu mafyasının aracına bindiğini anlatan Cumali, 6 aydır polis ekiplerinin bu mafyayla ilgili istihbarat çalışmaları yaptığını ve operasyon sırasında gözaltına alındığını söyledi. 2 gün boyunca nezarethanede kaldığını aktaran yarışmacının başına gelenler serbest kalınca da son bulmadı.

MAFYA TARAFINDAN KAÇIRILDI

Polislerin serbest bıraktığı Cumali, bu kez de mafya üyeleri tarafından kaçırıldı. Kaçırıldığı süreçte sıkıntılı zamanlar geçirdiğini söyleyen Cumali, polisler tarafından kurtarıldığını ve olayın ardından Mısır’a gittiğini anlattı. Yarışmacının başına gelenleri duyan sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

50 BİN TL KAZANDI

Yarışmada başından geçenleri anlatan ve sorular karşısında başarılı bir performans sergileyen Cumali Miçooğulları, 100 bin TL’lik soruya kadar geldi. Bu turda ‘İtalya’da hangi sayının Romen rakamlarıyla yazılmış halinin uğursuz olduğuna inanılır?’ sorusu üzerine uzun bir süre düşünen yarışmacı, çekilme kararı aldı ve 50 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

Başa dön tuşu