GENEL

Mehmet Ali Çelebi’den AK Parti’ye katılacağına dair iddialara yanıt

CHP’den istifa eden ve AK Parti’ye katılacağı konuşulan Mehmet Ali Çelebi, yaptığı açıklamalarla sık sık siyaset gündeminde yer alırken son günlerde kendisinin AK Parti’ye katılacağına dair iddialar gündemde yer almıştı. Çelebi’nin AK Parti’ye katılacağına dair iddialar sosyal medyanın gündemine otururken bu iddia büyük yankı bulmuş ve tartışmalara yol açmıştı. Hakkındaki iddialara yanıt veren Çelebi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı.

CHP’den istifa eden ve AK Parti’ye katılacağı konuşulan Mehmet Ali Çelebi, yaptığı açıklamalarla sık sık siyaset gündeminde yer alırken son günlerde kendisinin AK Parti’ye katılacağına dair iddialar gündemde yer almıştı. Çelebi’nin AK Parti’ye katılacağına dair iddialar sosyal medyanın gündemine otururken bu iddia büyük yankı bulmuş ve tartışmalara yol açmıştı. Hakkındaki iddialara yanıt veren Çelebi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı. Çok sert açıklamalar yaparak CHP’den istifa eden Çelebi, son günlerde yaptığı paylaşımlarla gündemde. Çelebi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışlar AK Parti’ye katılacağına dair iddiaları beraberinde getirmişti. Günlerdir gündemden düşmeyen iddiaların ardından Mehmet Ali Çelebi’den açıklama geldi. Çelebi, hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İşte detaylar…

GÜNDEM OLAN CUMHUR İTTİFAKI YORUMU

Sosyal medya hesabından gündem olan bir paylaşıma imza atan Mehmet Ali Çelebi, ‘Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu. 40 bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur İttifakı derim.’ ifadelerine yer vermişti. Çelebi’nin bu sözleri AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları beraberinde getirmişti.

AK PARTİ’YE GEÇECEĞİ İDDİALARINA YANIT VERDİ

Mehmet Ali Çelebi’nin yaptığı bu çıkış siyasete Cumhur İttifakı’nda devam edeceğine dair iddiaları beraberinde getirirken gündeme gelen iddialar çok konuşulmuştu. Hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bozan Mehmet Ali Çelebi ise ‘Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir beyanı duymadan bu süreçte hakaret eden, linç eden, aileme küfreden kendini bilmezlerle adalet önünde hesaplaşacağız. Ben Silivri’de neredeysem hala ordayım, sorgulanması gerekenler bugün FETÖ ve PKK ile işbirliği yapanlardır!’ ifadelerini kullandı. Yoluna bağımsız olarak devam edeceğini bildiren Çelebi, ‘Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. Söylediklerimin arkasındayım. Çok ciddi egemenlik mücadelesi veriyoruz. FETÖ-PKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli. Cumhur, bu konularda tutarlı. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Varolsun Yüce Türk Milleti!’ ifadeleriyle açıklamasını noktaladı.

Başa dön tuşu