GENEL

Bakan Soylu paylaştı: Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü

Bölücü terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 terörist etkisiz hale getirildi. Ağrı Doğubayazıt’ta etkisiz hale getirilen teröristlerle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu’nun paylaşımındaki ABD detayı ise gündem oldu.

Bölücü terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 terörist etkisiz hale getirildi. Ağrı Doğubayazıt’ta etkisiz hale getirilen teröristlerle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu’nun paylaşımındaki ABD detayı ise gündem oldu. Soylu, ‘Karayılan’ın özel görev verdiği 2 terörist, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt’ta bugün sarı torbaya girdi’ ifadelerini kullandı. Paylaşımında ABD’ye de göndermede bulunan Soylu, ‘Amerika yakında Karayılan için de bir taziye yayınlayacak’ dedi. Şehit Emre Dokumacı’yı da unutmayan Bakan Süleyman Soylu, ‘Şehit Emre Dokumacı, kanın yerde kalmadı.’ dedi.

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 teröristin Ağrı Doğubayazıt’ta etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ABD’YE TAZİYE GÖNDERMESİ

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Murat Karayılan’ın görev verdiği 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan Bakan Soylu, ‘Murat Karayılan’ın görev verdiği 2 trörist, görevi yerine getiremeden Ağru Doğubayazıt’ta bugün sarı torbaya girdi. Emniyet İstihbarat, PÖH ve Jandarma’daki Kahramanlarımıza tebrikler. Amerika yakında Karayılan için de bir taziye yayınlayacak. Meraklanmasın…’ notunu düştü.

‘ALLAH BİZİ ŞEHİTLERİMİZE MAHCUP ETMESİN’

Paylaşımının devamında şehit Emre Dokumacı’yı da unutmayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Şehit Emre Dokumacı, kanın yerde kalmadı. Ruhun şad, Makamın âlî olsun… Allah bizi şehitlerimize mahcup etmesin.’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu