GENEL

ODAK PROJESİNDE BAŞARILI OLAN OKULLARA KALİTE BERATI VERİLDİ

Seyhan İlçesi Şehit Yunus Uğur Ortaokulu’nda düzenlenen ödül törenine Vali Mahmut Demirtaş, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar,  ilçe müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ODAK Projesi tanıtım videosu ve Güzel Sanatlar Anadolu Lisesinin öğrencilerinin sunduğu bir müzik dinletisi yer aldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar,” ODAK Projesi ile Adana’mız eğitim alanındaki başarılarıyla bölgemizde en üst sıralarda hak ettiği yeri almıştır. Bazı alanlarda ise ülke genelinde ilk sıralardadır. Ancak daha kat edeceğimiz çok mesafe, yapacağımız çok iş var.  Sayın Valimizin de destekleri ile ben inanıyorum ki sizlerle Adana’mızı eğitimde hak ettiği yere getireceğiz.” diyerek Kalite Beratı ve Başarı Belgesi almaya hak kazanmış okulları ve okul müdürlerini kutladı.

 

Vali Mahmut Demirtaş ise, “Adana'da göreve başladığımda önem verdiğim en öncelikli konu eğitim olmuştur. Bu amaçla, Adana'da eğitim seviyesini daha üst noktalara taşımak ve eğitimde fiziki problemleri çözmek adına çok ciddi çalışmalar başlattık ve bu çalışmalarda önemli mesafeler kaydettik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha nezih ortamlarda okuyabilmelerini sağlamak amacıyla, eğitim yatırımlarımızı her geçen gün artırıyoruz. Bu gayret ve çalışmalarımız sonucunda, önemli bir aşama kaydettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Piri Reis Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Koçer, böyle anlamlı bir ödülü okulumuza kazandırdığımız için mutluyuz, bundan sonra da kaliteli eğitim adına hedeflerimize emin adımlarla yürüyerek, gelecek nesillere başarılı öğrenciler yetiştirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstermek olacaktır dedi.

  

Konuşmaların ardından Vali Mahmut Demirtaş, başarılı okul müdürlerine Kalite Beratlarını ve Başarı Belgelerini verdi.  Okul müdürleriyle fotoğraf çektiren Vali Demirtaş bütün okul müdürlerine başarılar diledi. 

Başa dön tuşu