SPOR

Ebrar Karakurt’un eski sevgilisi İmge sosyal medya fenomeni Buse Plan ile aşk yaşıyor

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt’un eski sevgilisi İmge, yeni bir aşka yelken açtı. İlişkileriyle sık sık gündeme gelen ve çok konuşulan Ebrar Karakurt ve İmge, olaylı bir şekilde ilişkilerini noktalamıştı. Ebrar Karakurt’u çabuk unutan İmge, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni ilişkisini takipçilerine duyurmuş oldu.

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt’un eski sevgilisi İmge, yeni bir aşka yelken açtı. İlişkileriyle sık sık gündeme gelen ve çok konuşulan Ebrar Karakurt ve İmge, olaylı bir şekilde ilişkilerini noktalamıştı. Ebrar Karakurt’u çabuk unutan İmge, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni ilişkisini takipçilerine duyurmuş oldu. Voleyboldaki başarısı ile sık sık gündem olan Ebrar Karakurt, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. İmge ile yaşadığı ilişki sık sık gündeme gelirken olaylı bir şekilde biten bu ilişkinin ardından bu kez İmge’nin yeni aşkı gündem oldu. İmge’nin sosyal medya fenomeni Ebru Plan ile paylaştığı fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

İMGE VE EBRU PLAN’IN FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt’!un eski sevgilisi İmge, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla çok konuşuldu. Sosyal medya fenomeni Buse Plan ile fotoğrafını paylaşan İmge’nin bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

AYRILIKLARI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Aşkları gündeme bomba gibi düşen Ebrar Karakurt ve İmge’nin ayrılıkları da çok konuşulmuştu. İlişkilerini noktalayan ikilinin ayrıldıktan sonra atışmaları da bir süre devam etmişti. Ebrar ile ilişkisini noktalayan İmge, Devin adında bir fenomenle sevgili olmuş ve eski sevgilisi Ebrar’a gönderme yaparak ‘Kadınları desteklemek amaçlı yapılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki reklamda yer alıp sonrasında kadınları aşağılıyor’ ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlere karşılık sessiz kalmayan Ebrar ise ‘Prenses yaptığım kurbağanın canı elbet sinek isteyecekti’ demişti. Atışmaları devam eden ikiliden İmge ise buna karşılık olarak ‘Anlayabildiğim tek şey kadının en büyük düşmanı yine kadınmış’ yanıtını verdi.

Başa dön tuşu