SEYHAN

Adana’da aracında uyuşturucu madde satışı yapan sanık 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda aracında uyuşturucu satışı yaptığı sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan şahsa 12 yıl 6 ay hapis cezasının yanında 25 bin lira da Adli para cezası verildi.

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde otomobilinde uyuşturucu satışı yaparken yakalanan şahıs hakkında açılan dava Adana 8 Ağır Ceza mahkemesinde karara bağlandı. Tutuklu sanık duruşmaya cezaevinden SEGBİS sistemi ile katıldı. Sanık avukatı ise duruşmada hazır bulunurken savunmaları alındı.

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını veren Cumhuriyet Savcısı, Sanığın polis ekipleri tarafından Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi’nde aracında sentetik uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalandığını dile getirdi. Olay tespit ve yakalama tutanağının da dikkate alınarak Sanığın uyuşturucu ya da uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlama suçundan cezalandırılmasını talep eden Cumhuriyet Savcısı hapis cezası istedi.

Duruşmada savunmasını yapan sanık ise uyuşturucu ticareti yapmadığını iddia ederek tahliye ve beraatini istedi. Mahkeme heyeti ise duruşmayı Karara bağlayarak sana 12 yıl 6 ay hapis cezası ve 25 bin lira Adli para cezası verdi.

Başa dön tuşu