GENEL

Karaisalı Belediye Meclisi Yılının İlk Toplantısını Yaptı

Belediye meclis salonunda yapılan yılın ilk meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Saadettin Aslan, “Ülkemizde 2016 yılında yaşanan olayların, 2017 yılında yaşanmamasını diliyorum. Milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayarak, huzurlu bir ortamda yaşamasını temenni ediyorum. İnşallah, güçlü ve büyük Türkiye hedefine hep birlikte bir an önce ulaşırız. 2017 yılının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle bütün meclis üyelerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

9 Madde Komisyona Havale Edildi

Gündemde bulunan, 5393 sayılı belediye kanununun 49. maddesi gereğince 2017 yılında tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılmaya devam edecek olan inşaat mühendisi, bilgisayar mühendisi, ekonomist, programcı, harita mühendisi, kimyager, kısmı zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılmaya devam edecek olan avukat ile veteriner hekime ödenecek ücretin belirlenmesi ve 2017 yılında zabıta memurlarına ödenecek aylık maktu fazla çalışma ücretleri ile ilgili teklif meclis üyeleri tarafından Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığında Müşterek Komisyon Başkanlığına havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

Denetim Komisyonu Seçildi

Belediye meclisi toplantısında, Karaisalı Belediye Meclisi’nin Denetim Komisyonu üyeliklerinin seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimde MHP’li Esat Köse ile Cumali Işıl ve AK Partili Hasan Köylü ile Osman Kurdak denetim komisyonu üyeliklerine seçildi.

Meclis toplantısı, Ocak ayı 2 olağan toplantısının gününü ve saatini belirledikten sonra sona erdi.

Başa dön tuşu