MEDYA

Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları! Gecenin Ucunda Peride Celal konusu ne? Gecenin Ucunda uyarlama mı?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Gecenin Ucunda bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Uzun süredir tanıtımıyla merak uyandıran ve yayın tarihi merakla beklenen diziyle ilgili tüm merak edilenler detaylarıyla araştırılıyor. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yer aldığı yeni dizi için heyecan dorukta. Merakla beklenen dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana gelecek. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekimlerinin yapıldığı yerler en çok merak edilenler arasında.

Ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yeni dizisi Gecenin Ucunda bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen dizinin yeni bölümü için artık sadece saatler kaldı. Peki, Gecenin Ucunda dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Gecenin Ucunda Peride Celal konusu nedir? Gecenin ucunda dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Gecenin Ucunda dizisi nerede çekiliyor? Gecenin Ucunda hangi gün? İşte tüm merak edilenler…

GECENİN UCUNDA DİZİSİ KONUSU

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi, yoksul bir ailede büyüyen Macide ve Kazım’ın zorlu macerasını ekrana taşıyacak. Psikoloji alanında eğitim alan Macide, iş hayatında mutlu olamamıştır. Başkalarına iyi gelmek için mücadele eden Macide’nin hayatı Işık ailesiyle tanıştıktan sonra tamamen değişecektir. Yeni tanıştığı Ahmet, her ne kadar kendisine büyük bir tutkuyla aşık olsa da Macide, Ahmet’in ağabeyi Kazım’dan etkilenir. Macide’nin önündeki en büyük engel ise Kazım’ın evli olmasıdır. Macide, Işık Ailesiyle tanıştıktan sonra hayatının en zorlu dönemini yaşayacak ve yaşamı tamamen değişecektir. Işık Ailesi’nin hayatında da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

GECENİN UCUNDA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

– Neslihan Atagül

– Kadir Doğulu

– Zuhal Olcay

– Sarp Levendoğlu

– Tuba Ünsal

– Bertan Asllani

– Özge Özder

– Levent Özdilek

– Aleyna Özgeçen

– Gonca Yakut

– Cem Avnayim

– Hazal Şenel

– Seyda Bayram

– Ubeyt Ünal

– Kuzey Kaya

– Oya Ünal

– Ufuk Tevge

– Kaan Taşaner

– Bestemsu Özdemir

GECENİN UCUNDA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gecenin Ucunda dizisinin çekimleri İstanbul ve Ankara illerinde gerçekleştirildi. İstanbul’da Beşiktaş ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen dizinin yalı sahneleri için İstanbul Boğazı’nın manzarası da kullanılıyor.

Başa dön tuşu