MEDYA

Uğur Pektaş yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’ın Murat’ı ünlü oyuncu Uğur Pektaş, yıllar sonra yeni dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat karakteriyle hafızalara kazınan yakışıklı oyuncunun yaklaşık 6 yıllık aranın ardından TRT Dijital2de yayınlanacak olan bir dizide rol alacağı öğrenildi.

Arka Sokaklar dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve Survivor yarışmasına katılan ünlü oyuncu Uğur Pektaş, şimdilerde yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pektaş, Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisiyle yıllar sonra izleyici karşısına çıkacak.

UĞUR PEKTAŞ GERİ DÖNÜYOR

Arka Sokaklar dizisinde Murat karakterine can veren ve adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Uğur Pektaş, Survivor yarışmasında da mücadele etmişti. Yeni dizisiyle ekrana geri dönmeye hazırlanan Pektaş’ın dizisinin çekimlerinin başladığı öğrenildi. TRT’nin dijital için hazırladığı Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisinde rol alacak olan oyuncunun yeni projesi büyük bir merakla bekleniyor.

GERÇEK BİR AJAN HİKAYESİNİ KONU ALIYOR

Gazeteci Arif Hür, Uğur Pektaş’ın yeni dizisinden bahsetti. Pektaş’ın 6.5 yıl sonra TRT Dijital’de yayınlanacak olan Teşkilat-ı Mahsusa Trablus adlı projede yer alacağını söyleyen Hür, dizinin çekimlerinin de geride bıraktığımız hafta başladığını duyurdu. Dizinin çekimleri Türkiye, Cezayir ve Tunus’ta gerçekleştirilecek. Gerçek bir ajan hikayesini konu alacak olan dizi TRT Dijital2de izleyiciyle buluşacak. Uzun bir süredir gözlerden uzak olan oyuncu Uğur Pektaş, son olarak avukat, Yazar ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer’in cenaze töreninde görüntülenmişti.

Başa dön tuşu