SPOR

Fenerbahçe taraftarları ‘Futbolda şike yazınca Fenerbahçe çıkıyor’ diyen Mehmet Dinçerler’i topa tuttu

Ünlü şarkıcı Hadise’nin boşanma davası açtığı iş insanı Mehmet Dinçerler, magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Yıllar önceki tweetleri ortaya çıkan Dinçlerler, paylaşımlarının ifşa olmasının ardından sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Siyasetten futbola yaptığı skandal paylaşımlar gündem olan ünlü iş insanına tepkiler çığ gibi büyürken bir tepki de Fenerbahçe taraftarlarından geldi. Dinçerler’in yıllar önce yaptığı ‘Şike’ paylaşımını gören sarı lacivertli taraftarlar tepki yağdırdı.

Hadise’nin boşanma davası açtığını duyurduğu iş insanı Mehmet Dinçerler, yıllar önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların ifşa olmasıyla tepkileri üzerine çekti. Fenerbahçe’yi hedef aldığı bir paylaşımı da ortaya çıkan Dinçerler’e sarı lacivertli taraftarlardan tepki yağdı. Fenerbahçe taraftarları ünlü iş insanını adeta topa tuttu. Geçmiş yıllara ait paylaşımlarıyla gündeme gelen ve tepki üstüne tepki alan Dinçerler, Instagram başta olmak üzere bütün sosyal medya hesaplarını kapatmıştı.

ŞİKE PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler’in geçmiş yıllara ait tweetleri yeniden gündem oldu. Siyasetten futbola kadar çok sayıda konuda paylaşım yapan ve yeniden ortaya çıkan paylaşımlarına tepki yapan Dinçerler, Fenerbahçe’nin şike soruşturması döneminde 2013 yılında yaptığı paylaşımla gündeme geldi. 2013 yılında Fenerbahçe’ye yönelik paylaşım yapan Dinçerler, ‘’ Google’a ‘Futbolda şike’ yazınca ‘Did you mean Fenerbahçe’ (Fenerbahçe mi demek istediniz?) yazıyor. Siz neyin kafasındasınız?’’ ifadelerini kullandı. Mehmet Dinçerler’in bu paylaşımını gören Fenerbahçe taraftarlarından tepkiler peş peşe geldi.

BEŞİKTAŞ PAYLAŞIMI DA TEPKİ ÇEKTİ

Sadece Fenerbahçe için değil Beşiktaş için de tepki çeken bir paylaşım yapan Mehmet Dinçerler, 2012 yılında yaptığı paylaşımda Beşiktaş’a çok sert eleştirilerde bulunmuş. Dinçerler’in Fenerbahçe ve Beşiktaş paylaşımlarını gören sarı lacivertli ve siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda ‘Hadise ne yapsa haklı’ yorumlarında bulundu.

Başa dön tuşu