MEDYA

Murat Boz ve Gülcan Arslan arasında sürpriz yakınlaşma

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un düğün töreni dün akşam çok sayıda ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Aileleri, yakın arkadaşları ve çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı düğün töreni magazin manşetlerinin en üst sıralarında yerini aldı. Demet Özdemir’in gelinlik tercihleri, davetlilerin şıklık yarışı ve nikah şahitlerine kadar pek çok detayın gündem olduğu düğünde sürpriz bir detay da gözden kaçmadı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un düğün töreni dün akşam çok sayıda ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Aileleri, yakın arkadaşları ve çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı düğün töreni magazin manşetlerinin en üst sıralarında yerini aldı. Demet Özdemir’in gelinlik tercihleri, davetlilerin şıklık yarışı ve nikah şahitlerine kadar pek çok detayın gündem olduğu düğünde sürpriz bir detay da gözden kaçmadı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğün törenine katılan ünlü şarkıcı Murat Boz’un düğünde ünlü oyuncu Gülcan Arslan ile yakınlaştığı anlar kameralara yansıdı. Düğünden sonra yapılan partide oyuncu Gülcan Arslan ile samimi bir şekilde dans eden Murat Boz, sosyal medyanın gündemine oturdu.

SAMİMİ DANSLARI GÖZLERDEN KAÇMADI

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin düğünü çok sayıda ünlü ismin katılımıyla dün akşam görkemli bir şekilde gerçekleşti. Aylardır beklenen gün gelip çatarken ünlü şarkıcı Murat Boz da arkadaşlarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Murat Boz’un oyuncu Gülcan Arslan’la samimi dansı ise kameralara an be an yansıdı.

YENİ AŞK İDDİASI

Genç kızların hayran olduğu yakışıklı şarkıcı Murat Boz, uzun bir süredir yalnız. Hayatında kimse olmayan ve uzun süredir yalnız olan Murat Boz’un düğünde oyuncu Gülcan Arslan ile yaptığı samimi dans yeni aşk iddialarını da beraberinde getirdi. Düğünden sonra yapılan partide samimi bir şekilde dans eden Murat Boz ve Gülcan Arslan’ın arasında yeni bir aşk başladığı iddiaları sosyal medyanın gündemine yerleşti. Ancak iki taraftan da b u iddialarla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Başa dön tuşu