MEDYA

Survivor Batuhan Karacakaya fanları Şokta! Resmen tüm söylediklerini yaladı yuttu, sırtını yeniden Acun’a dayamak kolayına geldi

Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya bütün falnarını şoka uğratan bir harekete imza attı. Survivor yarışmasından elendikten sonra hem kendisinin hem de annesinin söyledikleri ile gündeme gelen Batuhan her şeyi yaladı yuttu sırtını yine Acun Ilıcalı‘ya dayadı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmasında 3. olarak ayrılan Batuhan Karacakaya, hem yarışmada hakkının yendiğini iddia etmiş hem de kendisine kazandığı arabanın verilmediğini söylemişti. Batuhan Karacakaya ve annesinin yaptığı açıklamalar sosyal medyanın gündemine otururken günlerce Batuhan’ın arabası neden verilmiyor soru sorulmuştu. Tüm bunlar yaşanırken Batuhan Karacakaya hayranlarını şoke eden bir adım attı.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın kendisine yaptığı yoruma cevap veren ve aracının hala verilmediğini söyleyen Batuhan Karacakaya öyle bir çark etti ki fanları bile büyük şaşkınlık yaşadı. Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşan Batuhan, Aradaki buzların eridiğini sinyallerini verdi. Ancak Batuhan karacakaya’nın hayranları bile bu duruma tepki gösterdi. Bu kadar çabuk havlu atan Batuhan bir kez daha mı Survivor’a katılacak sorusu akıllara geldi.

ANNESİ VERYANSIN ETMİŞTİ

Bir dönem aşk-ı Memnu dizisinde rol alan ve Daha sonrasında birçok dizide oynayarak popüler bir oyuncu haline gelen Batuhan Karacakaya asıl çıkışını ise Survivor yarışması ile yakaladı. Survivor 2021 sezonunda yarışan ve geçtiğimiz yıl yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında davet edilen Batuhan Karacakaya yarışmada şampiyonluk ipini göstermeyi bir türlü başaramadı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu İsmail’e kaptıran bu sezon ise Nisa’nın şampiyon olması ile birlikte küplere binen Batuhan karacakaya’nın annesinin sözleri uzun süre boyunca konuşulmuştu. Oğlunun hakkının yendiğini iddia eden anneye Acun Ilıcalı da canlı yayında tepki göstermişti.

ARABASININ VERİLMEDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ

Batuhan Karacakaya yarışmadan ayrıldıktan sonra Survivor 2022 All Star’da kazandığı aracında kendisine teslim edilmediğini söylemişti. Hatta geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşıma Demet Akalın yorum yapmış buna da Aracın hâlâ gelmediğini söyleyerek cevap vermişti. Ancak Batuhan Karacakaya söylediği için sözlerden çabuk çark etti.

KONUŞARAK ÇÖZÜLMEYECEK HİÇBİR ŞEY YOK

Son yıllarda Acun ılıcalı’ya dava açtı iddiaları ile gündeme gelen Batuhan Karacakaya sosyal medya hesabından ünlü televizyoncu ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Batuhan Karacakaya yaptığım paylaşıma, “ Hakkımızda çıkan haberleri okurken biz” notunu düştü. Hemen ardından bir paylaşım daha yapan Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı ile bir davanın söz konusu olmadığını belirterek konuşarak çözülmeyecek hiçbir şey olmadığını söyledi. Batuhan’ın bu kadar hızlı çark etmesi acaba yeniden Survivor’a mı katılacak sorularını akıllara getirdi.

Başa dön tuşu