MEDYA

64 yaşındaki nostalji kraliçesinin fiziği yürek hoplattı! Bikinili Muazzez Ersoy, plajda salınırken genç kızlara nal toplattı

Nostalji kraliçesi lakabı ile tanınan ve şarkıları milyonlarca kişinin diline dolanan ünlü sanatçı Muazzez Ersoy 63 yaşında olmasına rağmen fiziği ile adeta Yürek hoplattı. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da doğum gününü kutlayan Muazzez Ersoy'un plaj görüntüleri genç kızlara taş çıkaracak cinste. Muazzez Ersoy'un bu görüntüsünü görenler “Kim der 63 yaşında” yorumunu yaptı.

64 yaşındaki nostalji kraliçesinin fiziği yürek hoplattı! Bikinili Muazzez Ersoy, plajda salınırken genç kızlara nal toplattı. Nostalji şarkıları ile bilinen ve bu sebeple de nostalji kraliçesi lakabını alan Muazzez Ersoy Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da 63 yaşına girdi.  Yaz aylarını Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirmeye devam eden Muazzez Ersoy’un bikinili görüntüleri de ortaya çıktı. Muhteşem fiziğiyle gerçekten genç kızlara taş çıkaran Muazzez Ersoy sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü sanatçının bikinili pozlarını görenler kim der 63 yaşında yorumları yapmadan edemedi.

Türk sanat müziğinin Usta isimlerinden Muazzez Ersoy geçtiğimiz günlerde Bodrum’da doğum günümü kutlamıştı. Doğum gününde gelen gizemli hediye merak uyandırırken hemen ardından da ünlü sanatçıdan bikinili pozlar geldi. 63 yaşında olmasına rağmen büyük bir cesaret göstererek bikini giyen Muazzez Ersoy Bu pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmadan edemedi. Usta sanatçının düzgün fiziğini görenler ise genç kızlara taş çıkarıyor yorumlarını yaptı.

DOĞUM GÜNÜNDE GİZEMLİ HEDİYE MERAK KONUSU OLMUŞTU

Asıl adı Hatice yıldız olan ancak sahnede Muazzez Ersoy ismi ile bilinen nostalji kraliçesi Usta sanatçı Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da 63. yaş günümü kutlamıştı. Arkadaşları ile birlikte bir mekanda doğum gününü kutlayan ve felekten bir gece çalan Muazzez Ersoy, Kolundaki pırlanta kaplamalı saatle de dikkatleri üzerine toplamıştı. Muazzez Ersoy Gece boyunca tüm ısrarlara rağmen gizemli hediyenin kimden geldiğini açıklamadı. Ünlü sanatçının yeni bir aşka Yelken açıp açmadığı da böylece merak konusu oldu.

ÖZEL POZLARINI INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Muazzez Ersoy, yaş günü kutlamasının hemen ardından sosyal medya hesabından da çok özel fotoğraflarını paylaştı. Plajda çekilmiş bikinili pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Usta sanatçının düzgün fiziğini görenler adeta hayrete düştü. Genç kızlara taş çıkaracak güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan Muazzez Ersoy’a Maşallah Taş gibisin yorumları yapıldı. 63 yaşına giren Usta sanatçının formuna dikkat ettiği zaten biliniyordu. sıla özlemi kraliçesi yeni fotoğrafları ile adeta genç kızlara nal toplattı.

180 BİN EURO DEĞERİNDE SAAT

Diğer yandan Muazzez Ersoy’un doğum gününde kolunda bulunan saatin değeri de ortaya çıktı. Kim tarafından hediye edildiğini bir türlü açıklamayan Usta sanatçının saatinin değeri tam 180000 Euro.

Başa dön tuşu