SPOR

4 büyüklerin geçen seneki zararı akıllara zarar

Süper Lig'de Geçtiğimiz sezon mücadele eden ve 4 büyükler olarak bilinen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonki zararı açıklandı. 4 büyüklerin geçen sezonki toplam zararı 1 milyar 725 milyon lira oldu.

4 büyükler olarak bilinen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor geçtiğimiz sezonu büyük zararla kapattı. Geçen sezon Galatasaray’ın zararı 370 7,5 milyon TL, Beşiktaş’ın zararı 716,8 milyon TL, Fenerbahçe’nin zararı 295,4 milyon TL ve Trabzonspor’un zararı ise 335,2 milyon TL oldu.

EN FAZLA ZARAR AÇIKLAYAN BEŞİKTAŞ

Süper Lig’de mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na açıklama yaptı. KAP’a yapılan açıklamaya göre Geçtiğimiz sezon en fazla zarar eden takım Beşiktaş oldu. Beşiktaş’ın geçen seneki zararı 716,8 milyon lira oldu. Galatasaray ise 377,5 milyon liralık zararla ikinci sırada yer aldı.

TOPLAM ZARAR AKILLARA DURGUNLUK VARDI

Süper Lig’in 4 büyüklerinin açıkladığı zarar akıllara durgunluk verdi. Ancak bu rakamlar takımların kendi denetçileri tarafından hazırlanan rakamlar. 4 büyükler kapa yaptıkları açıklamada 1 milyar 725 milyon lira zarar bildirirken bağımsız denetçi ise bu zararın daha fazla olduğunu söylüyor. Bağımsız denetçi ye göre dört büyük kulübün zararı 3,1 milyar lira.

Başa dön tuşu