GENEL

Görüntüler infial yarattı! Rus askerleri esir aldıkları Ukrayna askerinin cinsel organını kesti

Rusya-Ukrayna Savaşı devam ederken, böylesi savaşta bile olmaz denilen görüntüler ortaya çıktı. Rus Ordusuna ait kamuflajları giyen bir grup, esir aldıkları Ukrayna askerinin cinsel organını kestikleri bir videoyu sosyal medyada paylaştı. Görüntüler tüm dünyadan tepki çekti.

Rusya Ukrayna savaşından skandal görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düştü. Rus Ordusuna ait kamuflajlar içinde olan bir grup kişi esir aldıkları Ukraynalı askerin cinsel organını kestikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Kiev yöneticileri o görüntülere sert tepki gösterirken araştırmacılar ise görüntülerin gerçek olduğunu söylüyor. Ukraynalı vekil Inna Sovsun ise görüntülerle ilgili yaptığı yorumda “Rusya bunun bedelini ödemeli” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Rusya ve Ukrayna Savaşı hala devam ediyor. Sosyal medyada ise Rus askerlerinin Ukrayna’da sivillere ve askerlere yaptığı işkenceler sık sık gündem oluyor. O görüntülere bugün bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda Rus ordusuna ait kamuflajları giyen bir grup kişinin Ukrayna askerinin cinsel organını kestiği görülüyor.

KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ

Görüntülerde Ruslar, ellerinde bıçakla yere yatırdıkları Ukrayna askerinin üstüne yürüyor. Görüntülerin devamı gelmezken, Ukrayna askerinin akıbeti de merak ediliyor. Uzmanlar ise askere acil tıbbi müdahale yapılmaması halinde yüksek ihtimalle hayatını kaybetmiş olabileceğini söylüyor.

O GÖRÜNTÜLER GERÇEK Mİ?

Sosyal medyada bazı kullanıcılar görüntülerin yalan olduğunu iddia etse de uzmanlara göre o görüntüler gerçek. Üstelik görüntülerde yer alan Rus askerleri Severodonetsk kentinin ele geçirilmesinden sonra Rus medyasında görüntülendiği iddia ediliyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise görüntülerdeki kamuflajların Rus askerlerine değil Çeçenlere ait olduğunu iddia ediyor.

Başa dön tuşu