MEDYA

Gelinim Mutfakta’dan ipini koparan soluğu Mutfak Bahane’de alıyor! Önce Başak şimdi de Yağnur kanal değiştirdi! Amaç sadece şöhret mi?

Gelinim Mutfakta'dan ipini koparan soluğu Mutfak Bahane'de alıyor! Önce Başak şimdi de Yağnur kanal değiştirdi! Amaç sadece şöhret mi? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta’dan ipini koparan soluğu Mutfak Bahane’de alıyor! Önce Başak şimdi de Yağnur kanal değiştirdi! Amaç sadece şöhret mi? Kanal D ekranlarında yayınlanan gelinim mutfakta yarışmasının ve yarışmacılarını artık tanımayan yok. Hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı son dönemlerde yarışmacılarını ATV’ye kaptırmaya başladı. Gelinim Mutfakta yarışmasından ipini koparan yarışmacılar soluğu ATV’de yayınlanan Mutfak Bahane yarışmasında alıyor. Önce Başak gitmişti şimdi de yağmur kanal değiştirdi. Peki, Gelinim Mutfakta yarışmacıları neden kanal kanal geziyor amaç ünlü olmak mı?

Kanal D ekranlarında Nursel Ergin’in sunumu ile yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması yeni sezona başladı. Aynı şekilde rakip kanalda da mutfak bahane isimli yarışma yeni sunucusu ile yeni sezona giriş yaptı. Ancak Gelinim Mutfakta yarışması bu yıl biraz dezavantajlı sezona başlıyor. Çünkü yarışmacılarını bir bir ATV’ye kaptırıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasından İpini koparan yarışmacılar soluğu ATV ekranlarında yayınlanan mutfak bahane yarışmasında alıyor. Peki, bu yarışmacılar neden kanal kanal geziyor? Yarışmacılar ajanstan mı bulunuyor?

ÖNCE BAŞAK ŞİMDİ DE YAĞNUR GİTTİ

Gelinim Mutfakta yarışmasında yarışan Karadenizli Başak geçtiğimiz sezon Mutfak Bahane yarışmasında karşımıza çıkmaya başlamıştı. kayınvalidesine aldığı gibi mutfak bahane yarışmasına koşan Başak’a bu defa eşi de eşlik etmeye başladı. Çünkü mutfak bahane yarışmasının formatında eşlerde yarışıyor. Ancak Gelinim Mutfakta yarışmasının kaptırdığı tek yarışmacı Başak olmadı. Yine güzelliği ile dikkat çeken yarışmacılardan Yağnur’da soluğu mutfak bahane yarışmasında aldı. Kayınvalidesi ve eşi ile birlikte mutfak bahane yarışmasına katılan Yağnur kayınvalidesi ile yaşadığı tartışmalarla daha ilk haftadan dikkat çekti. Yağnur ve kayınvalide arasında yaşanan Tartışmalara bu defa eşi de dahil oldu.

AMAÇ ŞÖHRET OLMAK MI?

Bildiğiniz üzere televizyon ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan yarışmacılar yarışmalar izleyiciler tarafından yoğun bir şekilde Takip ediliyor. Aynı zamanda gelinim mutfakta mutfak bahane ve daha birçok yarışmaya katılan isimlerin sosyal medya takipçileri de bir anda tavan yapıyor. Peki, bu yarışmacıların kanal kanal gezmelerinde ki sebebin altında yatan gerçek ne? Peki, ama bu yarışmalarda yarışıp yemek yaparak para kazanmak mı yoksa Şöhret olup sosyal medya üzerinden daha fazla takipçiye ulaşmak mı? Yarışmacıların kanal kanal gezmesi sonrası izleyiciler bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Peki, sizce bu kadar kanalı dolaşan yarışmacıların amacı ne? Bu konuda düşüncelerinizi yorumlardan bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz…

Başa dön tuşu