SPOR

Karalar: Hiçbir engel başarıya engel değildir

2014 yılının Eylül ayında Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret eden Adana Fitline Spor Kulübü sporcusu Narin Uluç, yapılacak olan uluslararası şampiyonları için Başkan Karalar’dan destek görmüştü. Aldığı desteği boşa çıkarmayan Uluç, 25-30 Ekim 2016 tarihlerinde Hollanda’nın Beek şehrinde yapılan Bedensel Engelli Badminton Avrupa Şampiyonası tek bayanlarda Avrupa 2.si, karışık çiftler Avrupa 2.si ve çift bayanlar Avrupa 2. si olarak ülkesine döndü. Adanalı sporcunun bu başarısı alkışlanırken Uluç, kedisine destek veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı unutmadı ve Başkan Karalar’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Daha önceki ziyarette söyledi sözleri tekrarlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hiçbir engelin başarıya engel olamayacağını söyledi. Başkan Karalar, “Başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ederken şunu belirtmek isterim ki; hiçbir engel başarıya engel değildir. Bunu daha önceki ziyaretinizde de dile getirmiştim. Biz her zaman her yerde vatandaşımızın yanındayız. Belediyeler sadece asfalt yol yapıp, çöp toplamaz. Belediyeler toplumun her kesimine ve kesitine insanların doğumdan ölüme kadar her an yanında olan, hizmetinde olan kurumlardır. Bazen yaptığınız çok küçük yardımlar yardım yaptığınız kişiyi, yardım yaptığınız kişide tüm ülkeyi mutlu eder. Siz Avrupa’da elde ettiğiniz başarılarla sadece şehrimizi değil tüm ülkeyi mutlu ettiniz. Bize de yaptığımız küçük şeylerin ne kadar büyük işlere yaradığını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Bu arada Avrupa’da başarıdan başarıya koşan Narin Uluç’un önümüzdeki sezon Seyhan Belediyespor forması altında mücadele edeceği ülkemizi Avrupa’da ve dünya şampiyonlarında temsil edeceği bildirildi.

Başa dön tuşu