GENEL

Et ve Süt Kurumu duyurdu: Et fiyatlarına yüzde 25 indirim

Kuzu eti satış fiyatlarında indirim kampanyası başlatan Et ve Süt Kurumu, yüzde 25’lik indirim haberini paylaştı. Fiyatlarda yapılan indirimle kuzu etinin daha fazla tüketiciye ulaştırılmasının hedeflendiği belirtildi. İndirim haberinin ardından hangi etin kaç para olduğu merak edilmeye başlandı. Aynı zamanda söz konusu indirimin başlayacağı tarih araştırılan konular arasında yer alıyor.

Kuzu eti satış fiyatlarında indirim kampanyası başlatan Et ve Süt Kurumu, yüzde 25’lik indirim haberini paylaştı. Fiyatlarda yapılan indirimle kuzu etinin daha fazla tüketiciye ulaştırılmasının hedeflendiği belirtildi. İndirim haberinin ardından hangi etin kaç para olduğu merak edilmeye başlandı. Aynı zamanda söz konusu indirimin başlayacağı tarih araştırılan konular arasında yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatlarıyla ilgili yüzde 25’lik indirim yapılacağını duyurdu. Kuzu eti satış fiyatlarında indirim kampanyası başlatan Et ve Süt Kurumu, bu kampanya ile kuzu etinin daha fazla tüketiciye ulaşmasını hedefliyor. İşte yapılan indirimle ilgili tüm detaylar…

YÜZDE 25’LİK İNDİRİM

Et ve Süt Kurumu, kuzu eti satış fiyatlarında indirim kampanyası başlattı ve yüzde 25’lik indirim müjdesini verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, ‘Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatlarıyla ilgili yüzde 25’lik bir indirim yapacağız.’ dedi.

‘HEM ÜRETİCİMİZ HEM DE TÜKETİCİMİZ KAZANACAK’

Et ve Süt Kurumu, söz konusu indirim kampanyası ile koyun ve kuzu eti tüketiminde farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. ‘Hem üreticimiz hem de tüketicimiz kazanacak’ diyen Et ve Süt Kurumu, üreticiden koyun-kuzu alımını artırarak fiyatlarda istikrarı korumayı hedefliyor.

FİYATLAR NASIL OLACAK?

Et ve Süt Kurumu’ndan gelen yüzde 25’lik indirim haberinin ardından gözler indirimin başlayacağı tarihe ve et fiyatlarına çevrildi. Bu kapsamda Et ve Süt Kurumu mağazalarında satılan koyun, kuzu, toklu etinde yüzde 25’e varan indirim yapıldı. İndirimli satışlar ise 5 Ağustos 2022 Cuma günü başlayacak. Et ve Süt Kurumu’nun başlattığı indirimli kuzu-koyun eti kampanyası kapsamında gövde kuzu 129,75 liradan yüzde 25 indirimle 98 liraya satılacak. 181,50 lira olan kuzu pirzola ise yapılan yüzde 25’lik indirimle 137 liraya düşecek. Kuzu gerdan ise 114,50 liradan 86 liraya inecek.

Başa dön tuşu