SPOR

İcardi futbolu bıraktı mı? İcardi neden ülkesine döndü, Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Galatasaray’da sıcak gelişme! Sarı Kırmızılı Takımın yeni transferi İcardi futbolu bırakacak mı? Wanda Nara ile evliliğinde kriz olan İcardi neden ülkesine döndü?

Galatasaray’da Geldiği günden bu yana taraftarın sevgilisi haline gelen yeni transfer İcard ile ilgili problemler yaşanıyor. Wanda Nara sallantılı bir evliliği olan İcardi ülkesine döndü. Bu hafta Galatasaray’ın bay geçecek olması sebebiyle ülkesine döndüğü iddia edilen İcardi ile ilgili başka iddialarda var. Peki İcardi futbolu bırakıyor mu? İcardi neden ülkesine döndü? İcardi Galatasaray’dan ayrılacak mı?

İcardi futbolu bırakıyor mu? Galatasaray’ın yeni transferi İcardi ile ilgili spor gündemini sallayan bir iddia ortaya atıldı. Arjantin basınında yer alan haberler futbolseverleri endişelendirdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar haberlerin gündeme gelmesinin ardından İcardi futbolu bırakacak mı? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Bir süredir eşi Wanda Nara ile sallantılı bir evlilik yaşayan İcardi, bu hafta Galatasaray’ın bay haftası olması sebebiyle ülkesine gitti. Ancak Arjantin basınında yer alan Haberlere Galatasaraylı taraftarların kafasını karıştırdı. Peki, İcardi neden ülkesine döndü? İcardi futbolu bıraktı mı? İcardi futbolu bırakacak mı?

İCARDİ FUTBOLU BIRAKACAK MI?

Galatasaraylı futbolcu İcardi, bu hafta Galatasaray’ın bay geçecek olması sebebiyle ülkesine gitmişti. Ancak Arjantin basınında futbolcunun sallantılı evliliğini kurtarmak için futbolu bırakmayı düşündüğü iddia edildi. Dünyaca ünlü yıldızların eşine daha fazla vakit ayırmak için futbolu bırakmak istediği konuşuluyor. Ancak futbolcunun geçtiğimiz yıllarda da böyle bir karar aldığı görüldü. İddiaya göre yıldız futbolcu hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara ile barışmazsa futbolu bırakacak.

İCARDİ NEDEN ÜLKESİNE GERİ DÖNDÜ?

Yıldız futbolcunun ülkesine geri dönmesinin ardından Galatasaraylı taraftarlar İcardi gidiyor mu? sorusuna yanıt aramaya başladı. Konu ile ilgili konuşan Erden Timur ise Yıldız futbolcunun Arjantin’de bulunduğunu doğrulayarak milli takım arasında herkesin ilkesine gittiğini söyledi. Anca İcardi’nin yaşadığı aile problemleri nedeniyle Arjantin’e gittiğini doğrulayan Timur, Galatasaray’dan bir ayrılık olup olmayacağı konusunda ise açıklama yapmadı.

Başa dön tuşu