SEYHAN

Adana’da motosikletli şahsın düzenlediği silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

Adana’da Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi’nde meydana gelen olayda motosikletli bir şahıs çevreye rastgele ateş açtı. Açılan ateşte ilk gelen bilgilere göre biri ağır iki kişi yaralandı.

Olay, Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen 2 şüpheli Havuzlubahçe Mahallesi 15024 sokağa gelerek seyir halindeyken çevreye rastgele ateş açtı.

2 kişi yaralandı

Açılan ateşte silahtan çıkan kurşunlan sokakta yürüyen Muhammet Acem’in vücuduna, Mehmet Özdemir’in ise koluna isabet etti. Vurulan iki kişi kanlar içerisinde yere yığılırken, ateş açan motosikletli şahıslar ise olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 2 yaralı çevredeki hastanelere kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet ettiği belirlenen Acem’in, hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Diğer yandan, motosikletle rastgele ateş açarak kaçan iki şüphelinin bulunması için de polis ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.

Başa dön tuşu