SANAT

Fark Yaratan Erkekler

Gerek iş dünyasında gerekse de sosyo-kültürel platformda başarılarıyla Adana’nın gelişimine katkıda bulunan 100 seçkin erkeğin yer alacağı kitap, Divan Oteli’nde gerçekleşecek lansmanla tanıtılacak. Erkeklerin başarı hikayelerinin konu edinildiği “Fark Yaratan Erkekler” kitabı 200 sayfadan oluşuyor. 15 Mart Perşembe akşamı projede yer alan erkekler ve seçkin davetli topluluğunun huzurunda okuyucuyla buluşacak kitaba okur severler Kitapsan şubelerinden ulaşabilecekler.

Projeyle ilgili bilgi veren My Magazine Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Proje Koordinatörü Özay Türker, “Kitapta her alanda isim yapmış Adanalı erkeklerin öyküleştirilen başarıları yer alıyor. My Magazine Ekibi olarak Adana’nın her alanda ilerlemesi için yapılan tüm çalışmalarda var olmaya çalışıyoruz. Ekibimizle, kendi alanımızda ilkleri yaparak kentin gelişimine katkı koymaya çalışıyor ve bu doğrultuda yapılan tüm etkinliklerde elimizi taşın altına koymaya çekinmiyoruz. Adana için emek vermiş, katma değer sağlamış her kişi ve kurumu da olanca gücümüzle destekliyoruz, destekleyeceğiz. Fark Yaratan Erkekler projemizle de şehre değer katan bu saygın isimleri kitamızda buluşturarak bir anlamda onlara teşekkür etmek istedik. Elbette ki Adanamız’da daha pek çok erkek bu teşekkürü hak ediyor. Gerek ulaşamadığımız gerekse de farklı nedenlerle kitapta yer alamayan erkeklere de sizlerin aracılığıyla verdikleri emekler için teşekkür ederiz” dedi.

Özel bir konseptte hazırlanan “Fark Yaratan Erkekler” lansmanına ev sahipliği yapan Divan Otel’in yanı sıra “My Magazine Dergisi, Okar Otomotiv, Özdemir Avize, Dodo, Erkan Koleji, Fibatek, Giovane Gentile, Groseri, Gölevi, Mezze Marin, Nil Süsleme ve Üşenmez Tente” projeye destek veren diğer firmalar oldular.

 

Başa dön tuşu